mainDekor1

Storsalen menighet

 

Oppslagstavle

Har ledig bolig

Dersom du har en bolig ledig eller om du har et rom ledig i kollektivet ditt, legger du inn et oppslag om det her.

Legg til nytt oppslag

Pilestredet park

28. mai 2017, Kristine <>, 41653334

Ledig leilighet i sentrale Pilestredet park fra 15.juni-15.aug(+/-én uke, om annet tidsrom passer bedre). Leiligheten har 2 soverom, hvitevarer, møbler, strøm og Internett inkludert. Leies ut for 7000kr pr rom(alt inkl) + depositum.

Leiligheten ligger i 5.etg(m/heis), 2 felles takterasser, matbutikk i bygget og kollektivtransport i umiddelbar nærhet.

Se bilder her: https://hybel.no/bolig/167451/leilighet-3-roms-akersveien-26-oslo/

Ta kontakt om du er interessert.

Pilestredet park

28. mai 2017, Kristine <>, 41653334

Ledig leilighet i sentrale Pilestredet park fra 15.juni-15.aug(+/-én uke, om annet tidsrom passer bedre). Leiligheten har 2 soverom, hvitevarer, møbler, strøm og Internett inkludert. Leies ut for 7000kr pr rom(alt inkl) + depositum.

Leiligheten ligger i 5.etg(m/heis), 2 felles takterasser, matbutikk i bygget og kollektivtransport i umiddelbar nærhet.

Se bilder her: https://hybel.no/bolig/167451/leilighet-3-roms-akersveien-26-oslo/

Ta kontakt om du er interessert.

Rom i stort kollektiv på Berg/Sogn

28. mai 2017, Mathias Hammersmark Olsen <>, 45461512

Vi er tre gutter (26, 27 og 29 år) som har et ledig rom i vårt kollektiv i Nils Bays vei 31B fra 1. juli.
Leia er på 4125,- strøm kommer i tillegg.
Leiligheten er en del av en tomannsbolig. Stor stue og kjøkken med sørvendt balkong og stor hage.

Leie i sommer?

28. mai 2017, Maren Karoline Lindstad Skråmestø <>

Vi bor i en stor og romslig leilighet med fire soverom og stor stue med sentral beliggenhet på Grünerløkka.

Det vil være mulig å leie leiligheten i perioder fra juni-august. Pris kan vi bli enige om etter interesse og leietid.
Dersom du ønsker mer informasjon og om dette skulle være av interesse er det bare å sende en mail til marenkaroline@hotmail.com

Leilighet med to soverom, alt inkludert

27. mai 2017, Andreas Norbye <>

Jeg skal jobbe i utlandet fra høsten av og søker derfor noen som vil leie leiligheten min kommende skoleår. Den ble pusset opp i 2014 og er på 58 kvm. Soverommene er på 13 og 7 kvm. Dere disponerer egen bod i kjelleren. Det er også felles sykkelbod.

Lelligheten ligger sentralt til på Manglerud, innenfor bomringen. Tre minutt unna ligger Manglerud senter med to matbutikker (Extra og Meny) samt Burger King, Dominos pizza, post-i-butikk, Frukt&Grønt-butikk m.m. Det er god tilgang på treningsstudio i nærområdet med ICON (tidligere SATS) på Manglerud senter, samt Fresh Fitness og Elixia på Ryen.

Østensjøvannet er fem minutter unna, ideelt til sykling eller gå-/joggeturer. Herfra går det også stier videre til Østmarka hvor det er flere bade- og fiskevann.

Kort vei (1 minutt og 52 sekunder hvis du løper) til offentlig kommunikasjon med T-bane (linje 4) og 23-bussen som går langs ring 3. T-bane fra Manglerud til Jernbanetorget tar ca. 12 minutter.

Ta kontakt for flere detaljer. Leiligheten leies ut fra juli/august til juni 2018.
Pris: 13 000 inkl. strøm, kabel-tv og Internett. Leies i utgangspunktet ut møblert.

Kontakt: tavlekritt@gmail.com

/Andreas

Stort rom i leilighet med marka utenfor døren!

25. mai 2017, Markus Mellembakken <>, 91575674

Hei. Jeg er en mann på 34 år, forfatter og kindergarden cop/pedagog som har et stort rom til overs. Det er ledig omgående. Jeg reiser mye med kjæresten min og er mye på farten ellers også, så du vil også ha hele leiligheten for deg selv ganske så ofte. Jeg har en sønn på fem og et halvt som er her i helger og ferier og litt ellers også, han er skikkelig kul og kan lese, spille sjakk, lager bedre eggerøre enn deg skate og går i kunstmaleriæra en gang i uka hos en venn av meg og vi pleier å dra på Angst på fredag og ta en øl, han vørter og jeg en halvliter.

Her er det koselig, marka er bokstavelig utenfor kjøkkenvinduet! Er du sånn som er avhengig av å ha kafe/restaurant/shopping/gå på byen-type menneske er det ikke nabolaget for deg, men her slipper du også alt det. Her er det stille og rolig både inne og ute, og er du glad i naturen er det midt i blinken! Lutvann er ca ti min å gå unna, bussen går til døra og du er i sentrum på tjue min ca. Har du bil har jeg egen parkeringsplass, men ikke bil så det er bare å slå seg løs. SKikkelig koselige naboer som sitter ute på tunet og griller med kjeledresser i januar og Else på 90 år som bor i underetasjen kommer opp med kjøttkakemiddag innimellom og er du riktig heldig inviterer hun deg ned på hjemmelaga kake og prat om livet. Her er det sånn type koselig-kult, ikke stress-kult.

Leiligheten er på ca 80 kvadrat, med stor vestvendt innglasset veranda, funker som ekstra rom med varmeovn, og alt glasset kan dras til sida så sola kommer inn når det er tida for sånt.

Alt av hvitevarer er på plass, helt grei standard på alt. Parkett stort sett overalt, bare ikke på rommet som leies ut. Stor skapplass, men har du sofa osv funker det dårlig, gitt. Får plass til litt av møbler på veranda/bod, men ikke ta med hele sulamitten hit.

Dyr er kult! Har ingen selv, men har du er det fett.

Både jenter og gutter er velkomne. Du er den du er, alle typer folk og fe er velkomne så lenge du og evt dyret ditt er stuereine og samarbeidsvillige og ikke helt kokkelimonke på rydd/vask på fellesområdene så er det kult hvem enn du er. Og må du absolutt rote skal du få rote så mye du vil på rommet ditt så lenge du vasker gulvet der inne en gang i uka så ikke det gror noe møkk som sprer seg overalt i kåken min. Røyker du får du henge ut fra verandaen og klarer du ikke det uten at det lukter røyk overalt må du røyke på trappa. Det er tak over trappa, men du må ha på sko. Nok om røykere. Her er det masse bøker i hyllene, men jeg blåser i om du leser eller hva du driver med, bare du er ålreit. Jert så bare skriv, har du skikkelig dårlig råd men er skikkelig kul så kan du få det billigere.

Jeg går gjerne med sånne hipster-tømmerhoggerskjorter, men har gjort det hele livet er fordi jeg digger å være i skauen og felle store trær og brenne dem på store bål og grille og lage god mat og ta noen øl og danse med flammene. Helt Indiana Jones der plutselig, vi har kløyvøks og buesag og hoggestabbe og kjølegrotte og kjøkkenhage og sist år fikk oss sørenmeg sofa midt uti skauen. Er du helt rå skal du få være med på sånt knot, men er du streit og prippen skal du gjerne få bo her og få være det, jeg har ordna forhold og det er ikke noe tull. Er ikke noen dramaqueen, flyr ikke i taket om du knuste dusjhodet da du tryna på såpa type ting. Det er et stille nabolag, en nabo har hjemme-alenefest uten kjerring og unger en gang i året typ. Da står han og en kompis på verandaen og skriker AAAAARIIIIIBBBAAAAA! og røyker sigar og skyter med kruttlapper.

Jeg er ganske morsom om du liker rare sære vitser, kan skravle, kan holde kjeft, jeg liker en god film og er en forbanna god kokk om jeg skal si det selv (30 kokebøker på hylla, har jobba på restaurant, spleis og spis), er mye i skauen, brenner bål,e svømmer, spiller fotball, skriver bøker, og sønnen min sover hele natta og er en skikkelig kul liten fyr, men han er her som sagt bare i helger og ferier og sånn. Bilder kommer etter hvert, men IT-konsulenten min er på ferie dessverre. Jeg trenger en ledning, ting tar tid...

Ledig rom 🏡

25. mai 2017, Sindre Frøyshov <>, 92409446

Kunne du tenke deg å bo litt utenfor sentrum og samtidig bare bruke 20 minutter fra dørstokken til Jernbanetorget? Fra juli/august er det ledig rom i et sjarmerende trehus 300 meter fra Kolbotn stasjon. Derfra tar det 10-16 minutter til Oslo S avhengig av hvilket tog du tar. Det er også flere bussruter å velge mellom.

For 4 000 kr i måneden (alt inkludert) får du et rom på litt over 10 kvadratmeter med eget kott/walk-in closet på ca. 2,5 kvm. Rommet ligger i 1. etasje i en horisontaldelt tomannsbolig med god standard. Du har tilgang til stor stue med peis, kjøkken, bad, vaskerom, lagringsplass i bod+kjeller+garasje og en vestvendt uteplass på over 60 kvm. Perfekt for å lese/spise/chille ute når det er digg vær.

På det andre rommet i boligen bor jeg, en trivelig fyr på 25 år. Jeg er akkurat ferdig utdannet jurist og går i Filadelfiakirken. 😊

I tillegg til den korte reisetiden til Oslo er Kolbotn et nydelig sted å bo i seg selv. Det er som sagt bare 300 m til Kolbotn stasjon og Kolbotn sentrum. Her finner du over 60 butikker og spisesteder, bibliotek, skatepark, (liten) kino og Kolbotnvannet, med egen padleklubb der du kan leie kajakk. Hvis du liker å gå tur, jogge eller sykle er det kort vei ut i naturen. Kolbotn har også eget alpinanlegg, og du bruker bare 10 minutter på å sykle ned til Oslos flotteste strender, Hvervenbukta og Ingierstrand.

Send meg en mail og skriv litt om deg selv hvis dette høres interessant ut. Både gutter og jenter er velkommen til å søke, det viktigste er at du er ålreit å bo med. Hvis du har nærmere spørsmål er det også bare å ta kontakt!

Ledig rom i guttekollektiv sentralt i oslo

25. mai 2017, Tobias <>, 48066373


Jeg drar på utveksling høsten 2017 og leier derfor ut rommet mitt i Staffeldtsgate 2. Rommet er på ca. 6 m2 og månedsleia er på 4330 kr + strøm og internett.

Du får 3 hyggelige samboere fra Hamar som studerer økonomi, spesialpedagogikk og han siste jobber på pu-bolig.

Selve leiligheten er på 100 m2, har to bad, kjøkken, stor stue, fire separate soverom og en romslig balkong (+ to små).

Ta kontakt dersom du er interessert!

Navigatørenes kollektiv i Oslo

25. mai 2017, Kasper Tangen <>, 97960518

Hei,
Navigatørenes kollektiv i Munchs gate 9 har ledig rom fra juli. Hjertelig velkommen til å søke!

Du får:
- Et godt fellesskap
- Bibelgruppesamlinger med de 7 som bor her.
- Et bosted midt i Oslo sentrum
- En medvandrer
- En flott studentkonferanse i Bergen

Høres dette interessant ut, eller har du lyst å vite litt mer? Da er det bare å ta kontakt!

Kasper.tangen@navigatorene.no
tlf: 97960518
les mer: Navigatorene.no/kollektivet

3-roms på Grefsenstasjon

24. mai 2017, Andreas Jørgensen <>, 90981503

Leier ut 70 kvm leilighet fra desember2017/januar18 t.o.m juni 2018

Leiligheten var ny desember 2016.
7 etasje.
Heis.
15,5 kvm balkong m. utsikt over Oslo og Oslofjorden.
TV og internett
Strøm/varme
Møblert
Gode solforhold
Garasjeplass

18500 kr måneden

Ta kontakt på abj88@msn.com
Eller mobil 90981503

45 kvm rett ved Lillomarka

24. mai 2017, Karen Rebbestad Løkken <>, 97160758

Vi er en kristen familie med to små barn som bor i et stort hus på Ammerud. Vi har 3 boenheter her. Vi har ledig 1 leilighet fra juli/august. Kjempekoselig og lys sokkelleilighet med nytt kjøkken fra 2015. Eget soverom. Hage og terrasse rett ut. Per dags dato har vi felles husmiddag hver torsdag og kunne gjerne tenkt oss noen som vil bli med på denne ideen (men ingen must). Lillomarka og skiløyer rett ut døra. Badevann 5 min unna (Vesletjern). Nærmeste T-banestopp (10 min å gå) er Ammerud T som bruker 20 min inn til sentrum. Leiligheten passer for enkeltperson eller par (evt to gode venner som kan dele rom). I dag bor det et par med en liten baby her.

Ta kontakt med:

Bård Rebbestad Løkken, mob: 45030378
epost: knapstad@gmail.com

Rom i bokollektiv, sentralt på Sagene, leies ut fra 1. juli og ut september sommeren 2017

24. mai 2017, Eva Katarina Lovisa Kongestøl <>, 47848362

Hei!
Rom nr. 1 i Uelandsgate er ledig fra og med 1. juli og 3 måneder frem i tid.
Oversikt over leiligheten finner du her: https://www.finn.no/realestate/lettings/ad.html?finnkode=93137565

Pris: 6112 kr - ønsker å leie ut til full pris, men dette kan diskuteres.

Det kommer til å bo tre andre hyggelige og kristne jenter der, og du kan velge om du vil ha rommet møblert.

Er du interessert, ta kontakt på:
tlf: 47848362
e-post: ekatarinalko@gmail.com


Med vennlig hilsen,

Eva Katarina Lovisa Kongestøl

Leilighet til leie fra 1.aug og 5-6 mnd fremover

23. mai 2017, Gunnbjørg Jore <>, 90139569

Jeg skal jobbe utenlands og søker derfor noen som vil leie leiligheten min i perioden 1.august 2017 til ca 1.februar 2018 (alternativt til 1.januar). 38 m2 på Oppsal med balkong, stue, alkove, kjøkken. 7 minutter gange til tbanen. Leier ut møblert/umøblert etter ønske. Pris: 9 000 kr pr måned inkl bredbånd.

Ett rom ledig i bofellesskap på Frogner!

23. mai 2017, Silje Stokset <>, 90051551

Hei!
Vi er tre kristne vener som treng ein fjerde person til vårt kollektiv på Frogner. Vi er i alderen 21 og 22 år og går i misjonssalen og filadelfia.
Vi leiter etter ei rolig og ryddig jente som kan tenke seg å bo ilag med oss. Leiga kjem på ca. 4750,- i tillegg til internett og straum og blir ledig 1.juli.

Ta kontakt for meir info :)))

Ett rom ledig i bofellesskap på Frogner!

23. mai 2017, Silje Stokset <>, 90051551

Hei!
Vi er tre kristne vener som treng ein fjerde person til vårt kollektiv på Frogner. Vi er i alderen 21 og 22 år og går i misjonssalen og filadelfia.
Vi leiter etter ei rolig og ryddig jente som kan tenke seg å bo ilag med oss. Leiga kjem på ca. 4750,- i tillegg til internett og straum og blir ledig 1.juli.

Ta kontakt for meir info :)))

Ledig rom fra 26.6.

23. mai 2017, Marianne Lie <>, 45816586

Pris kr 6500 inkl strøm, wifi, viaplay.
Hage, veranda, peis,moderne.
Kristent bofellesskap for tre personer totalt. Ett ledig rom, men har og en leilighet til om du er interessert.
Adresse er Furuset alle.
11min m tog til Oslo S.

Ring

Leilighet med to soverom, egen hage og varmekabler

23. mai 2017, Marianne Lie <>, 45816586

Perfekt hvis du vil bo nær naturen og ha kort vei til sentrum.
Her kan du se dådyr, grevling, rev, pinnsvin. 3stopp med lokaltog til Oslo S fra Grorud togstasjon.
Adressen er Furuset alle og det er 6min å gå til toget og 11min til Oslo S.
Tennisbane og fotballbane 100m nedenfor huset. 200m til alnaparken hvor det er flotte naturområder.

Du kan enten leie et rom 6700kr eller 7300kr eller hele leiligheten kr 14000 inkludert strøm, wifi og viaplay. Varmekabler i gulvet, moderne og lyst.

Ledig fra 1.juni

Ring meg på 45816586

Ett-roms leilighet på Bislett/Bolteløkka

22. mai 2017, Ellen Karine Vang Odland <>, 90129155

Lys og tiltalende ett-roms leilighet i Eugeniesgate 4 (4.etg) med god planløsning er ledig fra 1. juli 2017.

22kvm, entre med garderobe,flislagt baderom med dusj, veggmontert wc, varmekabler, downlights m. dimmer. Lys og pen stue, åpen kjøkkenløsning m. integrert kjøleskap og komfyr. 2 kjellerboder.
Attraktiv beliggenhet med gangavstand til sentrum og med gode buss- og trikkeforbindelser i umiddelbar nærhet.
Leie pr. mnd kr.8500,- (ekskl. strøm)

Vennlig hilsen
Ellen Karine og Otto Odland

WOW! En annonse man ikke kan gå glipp av!

21. mai 2017, Bettina Qvale <>, 40479903

Vi har et ledig stort dobbeltrom (enkeltrom om man ønsker å betale dobbelt) i sentrum, Akersgata 73C. Svær stue, kjøkken og to bad. Vi er hyggelige, morsomme og ganske så trivelige.

3317 kr per pers. Ganske så greit.

Klem Margrete Rødland, Louise Buli og Bettina Qvale.
Slå på tråden: 40 47 99 03

PS: Innflytning tidligst 1. august, men man kan bli så lenge man vil.

Fire gutter søker bolig

21. mai 2017, Andreas Ydstebø <>, 48357940

Vi er fire gutter på 22år som etter tiden på Tryggheim, ønsker å flytte sammen igjen etter noen år med bibelskole og læretid.

Vi er trivelige gutter som passer på å betale på tiden og kan fremlegge referanser fra tidligere leieforhold dersom dette er ønsket.
Vi drikker ikke alkohol, fester ikke og har heller ikke kjæledyr.

Vi ønsker en leilighet/bolig i området rundt pilestredet eller en plass med gode muligheter for kollektivtrafikk for å komme oss til våre forskjellige studiesteder.

Send meg gjerne en mail eller ring meg dersom du har noe som kunne passe for oss!

Ledig leilighet fra juni og ut august 2018.

21. mai 2017, Ester Netland Simonsen <>, 98835568

Dersom du trenger å leie en romslig og koselig leilighet på Bjølsen for sommeren og evt. videre ut august 2018, er du hjertelig velkommen på visning så fort det lar seg gjøre!

Ledig rom i kollektiv

21. mai 2017, Elisabeth <>, 46851918

Vi er to jenter på 22 og 23 år som søker etter en siste jente som kan bo med oss. Leiligheten ligger på Bislett, og er ledig fra 1. juni.

Hvis du er interessert er det bare å ta kontakt!

loft i oslo

20. mai 2017, Jens <>

Hei. Nyetablert musikkprodusent søker loft for leie i Oslo til studio. Ta kontakt.

Hybelleilighet

20. mai 2017, Dagfinn Hübert <>, 45619904

Vi har en ettroms til leie på Ljan i Oslo, 8 km fra sentrum. Det er god bussforbindelse inn til byen (15 minutter uten kø). 3-4 min. å gå til busstopp.
33m2, egen terrasse med inngang, på toppen av enebolig. Naturskjønt område, solrikt og kort vei til sjøen med turområder.
Sovealkove og lite bad med vaskemaskin, hybelkjøkken. Gode lysforhold. Bilder kan sendes på mail.
Pris 7000kr pr. måned inkludert strøm og internett.


Vennlig hilsen Mette og Dagfinn Hübert
mail: dagfinnhubert@hotmail.com
mobil 45619904

Gratis rom mot hjelp eldre dame

20. mai 2017, Ann Kristin Lindbak <>, 48299909

Rom med eget bad til leie i underetasje i enebolig på Bygdøy. Egnet person kan bo gratis mot å hjelpe moren vår på 83 år med å lage middag ca 3 ganger per uke og handle mat når nødvendig. Moren vår har leddgikt og har derfor vansker med matlaging og handling. Hun får hjelp av hjemmesykepleier 3 ganger daglig med drypping av øyne. Det er felles inngang og kjøkken deles med moren vår. Moren vår er en kristen og omsorgsfull dame det er lett å være sammen med. Det er nå en student på 22 år som bor i huset, men hun flytter i juni. Ta gjerne kontakt på mail og fortell litt om deg selv om du er en kristen jente som kunne være interessert i dette.

To unge menn (25 år) søker bolig

19. mai 2017, Herman Kverme <>, 47807026

Vi er 2 ordentlige, kristne gutter på 25 år, som ønsker å leie bolig i Oslo. Vi drikker ikke alkohol, røyker ikke og har heller ikke kjæledyr. Vi er pliktoppfyllende og sikre betalere. Har referanse fra tidligere leieforhold om ønsket.

Den ene av oss fullfører nå lærerutdannelsen på Høgskolen i Bergen, og skal til Oslo for å ta en master. Den andre jobber på Felleskjøpet i Stavanger og studerer på deltid. Skal til Oslo for å jobbe.

Som studenter er det ønskelig om alt av nødvendige hvitevarer er på plass. Fordel om leiligheten er møblert/delvis møblert. Vår maks pris er 12 000 i måneden.

Vi ønsker å bo sentralt eller en plass med god kollektivtransport.

Send en mail eller ring viss du ønsker oss som leietakere.

Mvh. Herman og Jone

Ledig rom i jentekollektiv

18. mai 2017, Rebekka Vartdal <>

Vi har et ledig rom i vårt koselige kollektiv fra 1.juli til en rimelig pris. Leiligheten ligger sentralt på frogner med gode trikk- og bussforbindelser, samt gåavstand til det meste. Vi er nå tre andre jenter som bor her i 20-årene. Ta kontakt dersom dette skulle være noe for deg!

Ledig rom i jentekollektiv på St. Haugen

16. mai 2017, Hanne Røksund Johannessen <>, 41743505

Jeg leier ut rommet rommet mitt i perioden september, oktober og november.
Jeg reiser til India 30 aug og kommer igjen rundt 10 des :)

Leiligheten er nydlig! Den ligger rett ved høgskolen ved Bislett. 89 km og toppetasje. Super sentralt.
Du vil bo med to underholdende og veldig snille jenter. De gleder seg til å møte deg!

Prisen blir 4000,- mnd inkludert alt. Du betaler altså bare 12000 for de 3 mnd.
Det blir ingen depositum, så derfor er det ønskelig om de 12000 blir utbetalt i september.
(ps: vi har hems i leiligheten så blir det vanskelig å finne noe i desember så finner vi på noe ;))

Jeg sender deg gjerne bilder av leiligheten og rommet! Håper å hørre fra deg :D

Et ledig rom ved Briskeby

16. mai 2017, Alida Julnes Kjøll <>, 93245609

Vi har et ledig rom i vårt jentekollektiv. Stor og vakker leilighet. Hyggelige folk. Billig å bo. Ta gjerne kontakt!

Ledig rom i kollektiv

16. mai 2017, Peter Nikolai <>, 95460537

Vi er to gutter 21 og 25 som ser etter en siste gutt i vår meget sentrale leilighet på Bislett.

Leien starter fra 16 Juni.
Pris pr. måned: 6000

Ledig rom i kollektiv

15. mai 2017, Ingeborg Misje <>, 95410414

Jeg leier ut rommet mitt på 10 kvm fra august til desember. Leiligheten er på Grønland og 4 min fra T-banen og 37-bussen. Bor sammen med 3 kristne jenter på 23 år som studerer historie og norsk.

Stort rom ledig fra 1. juli

15. mai 2017, Lene-Lise Daniloff <>

Vi har et ledig rom i vårt kollektiv. Rommet er stort og flott, vi anslår det til ca 15 kvm. Leien er på 5565 kr + strøm/get. Depositum er på 13000.

Du vil dele bad og kjøkken med Anders og Lene-Lise. Anders er 26 år og i juni begynner han i jobb som IT-konsulent. Lene-Lise er også 26 år, er akkurat ferdig med master og skal ta PPU neste skoleår. Begge har bodd i leiligheten i ett år og trives godt med det.

Leiligheten ligger midt på St.Hanshaugen med 37-bussen rett utenfor døra. Ingen vinduer er ut mot trafikkert vei, men fordi vi bor i en litt gammel bygård er det litt lytt inne i leiligheten. Vi søker en kvinnelig samboer som tar sin del av ansvaret for fellesarealene. Alder er ikke så viktig, men fint om du har erfaring med å bo i kollektiv fra før av.

Utleier er et firma som holder seg mest i bakgrunnen, med mindre det er noe spesielt. Standard kontrakt og depositumskonto.

Send oss gjerne en mail og fortell litt om deg selv, så finner vi et tidspunkt for visning:)

NORDBERG - BOKOLLEKTIV FOR 3 UNGE PERSONER.

15. mai 2017, Arne Henriksen <>, 99259132

Nordberg/Østhorn – bokollektiv for 3 unge personer.
Østhornveien 2, 0874 Oslo.

Lys og fin leilighet i 2 etasje i tomannsbolig Østhornveien 2 på Nordberg.

Leiligheten på 120 m2 består av:

2 boenheter med møblert stue og ekstra soverom
1 boenhet med kombinert møblert stue og soverom
Fellesarealer bestående av entre, bad med dusj og toalett, separat WC og kjøkken med hvitevarer og god spiseplass.

I tillegg kommer lagringsplass på loft og bod i underetasje med mulighet for sykkelparkering etc.
Felles vaskerom i underetasjen som kan benyttes fritt 3 dager i uken.

Ute er det mulighet for parkering av bil og det er avsatt egen plass i haven med bord og stoler hvor det vil være anledning til grilling.

Kort vei til Sognsvann med muligheter for bading, fine turer og god trening.

Kommunikasjon: Sognsvannsbanen (t-bane linje 5) fra Østhorn stasjon ca. 5 minutter å gå.
Busser (rute 22 og 25) fra Nordberghjemmet ca. 8 minutter å gå.
Busser (rute 23,24,34 og FB3) fra Tåsen senter ca. 15 minutter å gå.

Handlemuligheter i Tåsen Senter og Joker (søndagsåpent) i nærheten av Nordberghjemmet.

Total månedsleie kr. 15.300,- inkluderer oppvarming, varmtvann, kabel-TV, bruk av vaskemaskin /tørketrommel, bruk av hagemøbler og bilparkering.
Depositum kr. 30.000,-, tilsvarende ca. 2 måneders leie, vil bli avsatt på egen rentebærende bankkonto.

Som tidligere ønsker vi å leie ut til maksimalt 3 personer, helst unge røykfrie studenter eller idrettsungdom, og leieperioden følger derfor normalt skoleåret dvs. fra 1. juli til 30.juni påfølgende år.
Etter oppføring av nytt bad og toalett samt full oppussing er leiligheten ledig for utleie fra 01.06.2017
og frem til 30. juni 2018, med mulighet til årlig forlengelse.

Vi har en røykfri bolig og det er ikke ønskelig med dyr.

Dersom du er interessert så send en e-post (amhen@outlook.com) med en kort beskrivelse av deg/dere og det vil være en fordel å oppgi referanser.


Ledig damerom i disippelhus

15. mai 2017, Hanne Kjersti <>

Heihei!
Jeg leier ut ett soverom på 8 m2 i min leilighet på Etterstad - ledig omgående.

Soverommet er umøblert (delvis møblert om ønskelig), men utstyrt med dobbelt garderobeskap.
Vi deler stor stue, bad og separat godt utstyrt kjøkken - og best av alt: vår egen terrasse og hageflekk!
Leiligheten er ny og moderne, og ligger på Etterstad, kort vei fra 37-bussen (Helsfyr) og Brynseng T-banestasjon.
Jeg vil at leiligheten skal være litt mer enn bare et tilfeldig kollektiv; mitt ønske er at vi kan ha et noe dypere fellesskap - hvor vi hjelper, utfordrer og støtter hverandre i det daglige; at vi deler og ber for hverandre, søker Gud sammen og er et åpent hjem for venner og andre. Et type "disippelhus" for dem som måtte ha hørt om det (og hvis ikke, spør gjerne :-)
Jeg er 35 år, jobber som sykepleier, går i Filadelfia og er ellers en del engasjert i UiO/Disippel-miljøet.

Ønsker gjerne å bo med noen ikke altfor mye eldre/yngre, så er fint om du er mellom 28 og 42 (men det er ikke noen absolutt grense, så ta gjerne kontakt uansett)!
Kan legge ut i sidevis videre, men ta heller kontakt om dette er noe du brenner for eller om du har spørsmål, da vel!

Ledig rom i hyggelig kollektiv på Adamstuen

14. mai 2017, Helene Holbøk <>, 92252448

Vi har et ledig rom i vårt hyggelige kollektiv sentralt på Adamstuen. Rommet er ca 15-16 m2 stort, god plass med andre ord, og det er ledig fra 1. juli.

Vi er fire jenter som bor her fra før, hun ene flytter nå ut. Leiligheten har en stor og romslig stue, kjøkken, tilhørende bod. Den ligger i 1. etasje så vi har også hage!

Pris for rommet er 4900 ,- i mnd. Strøm og internet kommer i tillegg.

Send en mail eller melding dersom du er interessert eller har spørsmål :)

Ledig rom i kollektiv på Adamstuen

14. mai 2017, Silje Breilid <>, 95447795

Det blir et lite og koselig rom ledig i vårt jentekollektiv på Adamstuen fra 1. juli. Vi ser etter en jente 23-30 år som vil flytte inn til oss. Pris 4250 kr /mnd + strøm/internett.

Vi er tre jenter som blir boende - Silje på 23 år som jobber som sykepleier på Rikshospitalet, Marie på 28 år som jobber som lege på Ullevål Sykehus og Camilla på 25 år studerer medisin. Vi går alle i Filadelfiakirken.

Ta gjerne kontakt for mer info og evt visning

Mvh Silje Breilid, Marie Vangstad og Camilla Kopperstad

Ungt par søker sentral leilighet

14. mai 2017, Edvard Kirkeng <>, 46846444

Hei, vi er et rolig, ungt, gift par på 21 og 22 år, som henholdsvis er utdannet frisør og i full jobb, og studerer økonomi. Vi ønsker en sentralt beliggende leilighet i Oslo, fortrinnsvis fra 1. juli 2017.
Ikke-røykende.

Kontakt oss på 46846444, eller edvard@kirkeng.net.

Håper å høre fra deg,
Isabell og Edvard Kirkeng

Ledig rom i kollektiv sentralt ved Nationalteateret

13. mai 2017, Amund Ruud <>

Fra 1.juli blir det et ledig rom like ved slottet. Kollektivet er blandet kjønnsmessig, og vi ser etter ei jente som kan ta over for hun som flytter ut.

Leiligheten har stor stue og stor og solfylt balkong fra morgen til kveld. Leiligheten har bod på deling i kjelleretasjen.

Vi som bor her nå jobber og er engasjert i bl.a. kor, trening, dans og menighet (Filadelfiakirken og Intro).

Rommet som blir ledig er ca. 7 m2 med en pris på 4.400 kr/mnd + strøm og Get-abb.

Er du interessert så send en mail hvor du forteller litt om deg selv :-)

2 jenter søker leilighet

13. mai 2017, Emilie Bakken <>

Vi er to kristne jenter på 22 år og 24 år som skal studere sosialt arbeid i Oslo til høsten. Vi ønsker å leie en leilighet fra august, som har 2 soverom. Helst sentralt. Vi skal studere ved VID/Diakonhjemmet på Vinderen.

Ledig rom på Frogner

13. mai 2017, Linda Rosenberg <>, 90857943

Tre koselige jenter søker ei fjerde jente å bo med fra 1. juli.

Leiligheten ligger i nærheten av Solli plass med kort vei til buss og trikk. Det er flere parker i nærheten, og gåavstand til områder som Aker brygge, Nationaltheatret og Majorstua.

Kollektivet har en koselig stue, kjøkken, bad og toalett. Det er også en bod for oppbevaring av ski, kofferter, sekker o.l, og mulighet for å benytte seg av en sykkelbod.

Rommet som blir ledig er på ca 12 kvm. Et lyst rom med utsikt mot Frognerkilen. Leie er 4600,- /mnd inkl strøm og internett.

Vi som bor her er 24 og 28 år gamle. To studerer mens en er nyutdannet og jobbsøkende. Vi ser etter ei som er rolig, som liker å slå av en prat, og som helst er i alderen 23-30.

Ta gjerne kontakt for bilder, visning eller annen info!

Leilighet til leie i juli/august

13. mai 2017, Miriam Andreassen Godø <>, 98005852

Vi er et ektepar som leier ut vår leilighet på Torshov fra 13. juli til rundt 10. august. Den har ett soverom med dobbelseng, så passer fint til to personer. Pris: 10 000 for 1 mnd, men dersom leieperioden er kortere kan pris diskuteres.

Et ledig rom for jenta

12. mai 2017, Crystal <>

Jeg bor på Rødstuveien og har et ledig rom (13 kvm + balkong) fra midten av august. Du deler kjøkken og bad med meg. 6500 nok per måned. Jeg er kristen og jobber ved Universitetet i Oslo.

Velkommen til å kontakte meg!

2 roms leilighet, sentralt i Oslo

12. mai 2017, NORMISJON HK <>, 45213397

Fra 1. juni er det ledig en 2 roms leilighet meget sentralt i Oslo. Leilighet har stue, åpent kjøkken, stor sovealkove, bad,balkong, varmtvann og kabel TV.
Husleien er kr. 10.000 pr. mnd. + strøm.
http://www.normisjon.no/norge/annen-virksomhet/bolig-og-gard

Ledig rom!

12. mai 2017, Sindre Frøyshov <>, 92409446

Kunne du tenke deg å bo i et rolig villastrøk og samtidig bare bruke 20 minutter fra dørstokken til Jernbanetorget? Fra juli/august er det ledig rom i et sjarmerende trehus 300 meter fra Kolbotn stasjon. Derfra tar det 10-16 minutter til Oslo S avhengig av hvilket tog du tar.

For 4 500 kr i måneden (ALT inkludert) får du et rom på litt over 10 kvadratmeter med eget kott/walk-in closet på ca. 2,5 kvm. Rommet ligger i 1. etasje i en horisontaldelt tomannsbolig med god standard. Du har tilgang til stor stue med peis, kjøkken, bad, vaskerom, lagringsplass i bod+kjeller og en vestvendt terrasse på over 60 kvm. Dette gir gode muligheter til å nyte godværet ute, og naturen er heller ikke langt unna.

På det andre rommet i boligen bor jeg, en ålreit fyr på 25 år. Jeg er akkurat ferdig utdannet jurist og går i Filadelfiakirken. Du bør være hyggelig, ryddig og sosial. 😊

Ta kontakt hvis dette høres interessant ut, så prates vi nærmere!

Navigatørenes kollektiv i Oslo

11. mai 2017, Kasper Tangen <>, 97960518

Hei,
Navigatørenes kollektiv i Munchs gate 9 har ledig rom fra juli. Hjertelig velkommen til å søke!

Søknadsfristen er 15. mai

Du får:
- Et godt fellesskap
- Bibelgruppesamlinger med de 7 som bor her.
- Et bosted midt i Oslo sentrum
- En medvandrer
- En flott studentkonferanse i Bergen

Høres dette interessant ut, eller har du lyst å vite litt mer? Da er det bare å ta kontakt!

Kasper.tangen@navigatorene.no
tlf: 97960518
les mer: Navigatorene.no/kollektivet

Ledig rom i kollektiv høsten 2017

10. mai 2017, Hanne <>, 97659450

Jeg drar på utveksling høsten 2017 og leier derfor ut rommet mitt på Alexander Kiellandsplass. Rommet leies ut fullt møblert til 6400kr per måned, alt inkludert. Du får to hyggelige samboere som tidligere har gått på Sagavoll og nå studerer medisin på UiO og samfunn på MF. Ta kontakt dersom du er interessert!

Ledig rom i kollektiv ved siden av slottet

10. mai 2017, Martin <>

Fra 1.juli blir det et ledig rom i Staffeldts gate 2. Kollektivet er blandet kjønnsmessig, og vi ser etter ei jente som kan ta over for hun som flytter ut. Rommet som blir ledig er ca. 7 m2 med en pris på 4.400 kr/mnd + strøm og Get-abb.

Leiligheten er forøvrig på totalt 150 m2 med stor stue (ca. 35 m2) og solfylt balkong (25 m2) fra morgen til kveld. Leiligheten har bod på deling i kjelleretg.

Er du interessert så send en mail hvor du forteller litt om deg selv :-)

Ledig rom i kollektiv ved siden av slottet

10. mai 2017, Martin <>

Fra 1.juli blir det et ledig rom i Staffeldts gate 2. Kollektivet er blandet kjønnsmessig, og vi ser etter ei jente som kan ta over for hun som flytter ut. Rommet som blir ledig er ca. 7 m2 med en pris på 4.400 kr/mnd + strøm og Get-abb.

Leiligheten er forøvrig på totalt 150 m2 med stor stue (ca. 35 m2) og solfylt balkong (25 m2) fra morgen til kveld. Leiligheten har bod på deling i kjelleretg.

Er du interessert så send en mail hvor du forteller litt om deg selv :-)

Free room for one guy at St Hanshaugen/Bislett

10. mai 2017, Jamie <>, 92693967

We are two guys with an apartment very close to Underwater Pub seeking a third guy for our collective. Cost is around 6000 and move in date is 16 June.

2 ledige rom på Sandaker

10. mai 2017, Astrid Frøyen <>, 98657753

Hei!

Jeg går i Filadelfia Oslo og studerer ingeniør på HIOA.
Har to rom ledig i et deilig 3-roms kollektiv. Slå på tråden hvis du er interessert.
Innflytting 1.juli
mndpris: 5600 pr rom, pluss strøm


Rom til leige på Sagene

09. mai 2017, SIgrid Eline Andersen <>

Vi er to jenter som søker ein tredje person til kollektivet vårt.

Maria er 26 år og studerer medisin, og Sigrid er 27 år og jobbar som menighetspedagog.

Leiligheta er på ca 70 kvm og ligg i 2. etasje på Sagene. Romslig stue, kjøkken med oppvaskmaskin og vaskemaskin på bad. Rommet til leige er ca 9 kvm. Pris: 4900,- + straum og internett.
Kort veg til kollektivtransport.

Dersom dette er interessant, så ta gjerne kontakt og skriv litt om deg sjølv :)

Ledig rom på Grønland

09. mai 2017, Karla Yvett Røengen <>, 41549286

Hei!

Vi er et jentekollektiv på to som søker en tredje person å bo med. Vi vil derfor leie ut til en jente som er ryddig, sosial og hyggelig!

Leiligheten vår er ca. 100kvm over to plan i 7.etg midt på Grønland. Det er kort vei til t-bane, buss og trikk. Rommet er litt over 20kvm og leien er 4300 + strøm. Rommet er ledig nå, så vi håper på å finne en som kan flytte før 1.juni.

Vi er to hyggelige jenter på 20 og 23 som begge er aktive i menighet i tillegg til å jobbe og studere. På fritiden prøver vi å være aktive, og finner gjerne på noe spontant sammen.

Hvis dette virker interessant, eller hvis du har spørsmål så ta gjerne kontakt via tlf eller mail!

Hilsen Karla og Cathrine <3

Ledig rom i juni-juli 2017

09. mai 2017, Caroline Sofie Solbakken <>, 46888445

Hei! Trenger du et lite krypinn i sommer? I juni og juli reiser jeg hjem til nord, så da vil rommet mitt stå tomt. Jeg bor i et herlig jentekollektiv på Ryen, med koselig inne-og uteområde, stor hage, terrasse, hengekøye og ypperlige grillmuligheter.

Matbutikker, bensinstasjoner og litt andre ting ligger et lite steinkast unna, og man kommer seg enkelt fram med kollektivtransporten. Ca 30 min gange til byen (Oslo S). Rommet mitt er på ca 10 kvadrat, og er møblert med seng, skrivebord, godstol, grønnplanter osv:) Jeg betaler 4900 i mnd, men pris kan vi såklart diskutere og justere etter hvor lenge du ønsker/trenger å bo her:) Jeg leier ut billigere enn hva jeg selv betaler!

I sommer vil det nok bo både jenter og gutter i kollektivet, grunnet sommerutleie, men det er flotte folk.

Ta gjerne kontakt,
så håper jeg å høre fra akkurat deg:)
Tlf 46888445
Mail: carrobakken@hotmail.com

Ledig rom på Storo/Sandaker

08. mai 2017, Ina Jakobsen <>

Det blir ett ledig rom i rolige, fine Brettevilles gate fra 6 juni! Det er mulighet for både langtidsleie og korttidsleie. Det er en stor og fin leilighet, i første etasje. Vinduene er likevel på andre-etasje nivå og det er dermed ikke noe innsyn fra gaten. Området er veldig fint og rolig! Perfekt om du vil lese hjemme, eller lignende. Det er en bakgård med mye sol, benker, bord og trær. De som kommer til å bli boende der utover er to jenter på 22 år som for tiden studerer. Rommet som er til utleie er møblert med et stort klesskap og en seng. Rommet er lyst og fint med et stort vindu. Leiligheten er ellers veldig koselig og samme er jentene! Ta gjerne kontakt for bilder, visning eller annen info! 😊

Ledig rom på Storo/Sandaker

08. mai 2017, Ina Jakobsen <>

Det blir ett ledig rom i rolige, fine Brettevilles gate fra 6 juni! Det er mulighet for både langtidsleie og korttidsleie. Det er en stor og fin leilighet, i første etasje. Vinduene er likevel på andre-etasje nivå og det er dermed ikke noe innsyn fra gaten. Området er veldig fint og rolig! Perfekt om du vil lese hjemme, eller lignende. Det er en bakgård med mye sol, benker, bord og trær. De som kommer til å bli boende der utover er to jenter på 22 år som for tiden studerer. Rommet som er til utleie er møblert med et stort klesskap og en seng. Rommet er lyst og fint med et stort vindu. Leiligheten er ellers veldig koselig og samme er jentene! Ta gjerne kontakt for bilder, visning eller annen info! 😊

3-roms på Halse

08. mai 2017, Georg Stensland <>, 92291592

Grunnet arbeid i utlandet leier vi ut vår leilighet på Hasle. Leiligheten ligger i 4. etasje på Hasle Torg (Grenseveien 58), like ved T-banen på Hasle. Leiligheten har 2 soverom og kjøkken m åpen kjøkkenløsning. Balkongen er på 12 m2 og er innglasset. Det medfølger bod i kjeller. Leiligheten kan leies møblert, delvis møbler eller umøblert. Møblert vil månedsleien være 15'000.

Leilighet i Mjøndalen

07. mai 2017, Conrad Myrland <>, 95081882

Leilighet til leie sentralt i Mjøndalen fra 1. august. Ca 40 kvm, første etasje. Egen inngang og veranda. Egen parkeringsplass, kort avstand til buss og tog. Hvitevarer, delvis møblert. Kryploft for lagring. Internett inkludert.

Lys sjønær hybel Nesøya

07. mai 2017, Tonje Løw Hansen <>, 93458589

Leier ut vår hybel på Nesøya. 29kvm lys og nyoppusset ved sjøen, nær kollektiv og butikk. Klar til utleie.

Se link https://www.finn.no/realestate/lettings/ad.html?finnkode=95298319

Ledig rom

07. mai 2017, Ester-Marie Fiskum <>, 40616272

Vi har et ledig rom i Ullevålsveien 13. Leien er på 4500,- og rommet er ca 10 m2. Leiligheten ligger midt sentrum, nær St.Hanshaugen. Alt av hvitevarer er inkludert. Vi er tre kristne jenter som flytter inn i leligheten 1. juni. Kaja og Kristine er teologistudenter i midten av tjueåra. Ester-Marie er 32 og jobber som kommunal veileder. Ta gjerne kontakt hvis du er nysgjerrig.

Kollektiv på Majorstuen

07. mai 2017, Anne Marie Auke <>, 46824568

Hei.
Vi er et jentekollektiv på 4 som søker en 5 person til å bo med.
Vi er alle kristne og går aktivit i forskjellige menigheter. Vi som bor her er rolige og ønsker gjerne en som er over 25 år. De fleste av oss jobber og har en travel hverdag, men vi har samtilig et kollektiv der vi har ett godt felleskap og deler både oppturer og nedturer.
Kollektivet ligger midt på Majorstuen og det er kort vei til t-bane og bussforbindelser.
Rommet er på ca 25 kvadratmeter, ligger i en eldre bygård og koster 4600 pr månede. Strømmen og internett er i tilegg.
Rommet er ledig nå og vi håper på å finne en som kan flytte inn før 1. juni.
Ta gjerne kontakt for bilder/visning eller andre spørsmål.


Sentral leilighet i Oslo leies ut i sommer

05. mai 2017, Tonje Madland <>

Hei!

Leier ut min leilighet i Staffeldtsgate i sommer, fra 1. juli - 21. august.

https://hybel.no/bolig/168194/leilighet-2-roms-staffeldts-gate-2-oslo-2/

Ta gjerne kontakt for mer informasjon!

Ledig rom i koselig jentekollektiv

05. mai 2017, Christina Tønnesland <>, 97957925

Vi er tre jenter som søker en fjerde jente å bo med. Vi er alle kristne og går aktivt i Filadelifakirken. Vi er en på 26 og to på 28 år og har et kollektiv midt mellom St. Hanshaugen og Alexander Kiellandsplass. Leiligheten ligger i 3. etasje og har to fellesarealer med god størrelse, (kjøkken og stue er altså da separat).

Rommet som står ledig er nokså lite, men sjarmerende. Det er ca 7 kvadratmeter, men har god takhøyde og en egen lagringsplass. Vi har også lagringsmuligheter på loftet. I tillegg vender rommet ut mot en bakgård som er stille.

Vi som bor her er, fra høsten, ute i jobb. Vi ønsker et godt felleskap i kollektivet hvor man kan dele oppturer og nedturer med hverandre. Vi krever ikke at du skal sette av tid til oss, da vi selv har veldig forskjellige hverdager som fort blir fylt opp av ulike ting, men vi ønsker et godt kollektiv hvor man skal føle seg hjemme og tørre å dele liv.

Litt mer om deg: Vi ønsker en som ikke røyker, du kan dessverre ikke ha dyr, og du er helst mellom 23-30 år.
Leien på rommet er: 4400 kr og depositum er tre måneders leie.
Strøm kommer i tillegg og betales månedsvis. Rommet står ledig fra 1 juli. Hvis du er interessert, så ta gjerne kontakt!

Ledig rom i koselig jentekollektiv

05. mai 2017, Christina <>, 97957925

Vi er tre jenter som søker en fjerde jente å bo med. Vi er alle kristne og går aktivt i Filadelifakirken. Vi er en på 26 og to på 28 år og har et kollektiv midt mellom St. Hanshaugen og Alexander Kiellandsplass. Leiligheten ligger i 3. etasje og har to fellesarealer med god størrelse, (kjøkken og stue er altså da separat).

Rommet som står ledig er nokså lite, men sjarmerende. Det er ca 8 kvadratmeter, men har god takhøyde og en egen lagringsplass. Vi har også lagringsmuligheter på loftet. I tillegg vender rommet ut mot en bakgård som er stille.

Vi som bor her er, fra høsten, ute i jobb. Vi ønsker et godt felleskap i kollektivet hvor man kan dele oppturer og nedturer med hverandre. Vi krever ikke at du skal sette av tid til oss, da vi selv har veldig forskjellige hverdager som fort blir fylt opp av ulike ting, men vi ønsker et godt kollektiv hvor man skal føle seg hjemme og tørre å dele liv.

Litt mer om deg: Vi ønsker en som ikke røyker, du kan dessverre ikke ha dyr, og du er helst mellom 23-30 år.
Leien på rommet er:
Strøm kommer i tillegg og betales månedsvis. Rommet står ledig fra 1 juli. Hvis du er interessert , så ta gjerne kontakt!

To gutter ønsker leilighet

03. mai 2017, Martin Nakken <>, 92646561

Hei :)
Vi er to gutter på 21 og 22 år som skal flytte til Oslo til høsten, vi er begge rolige karer som trenger et sted å bo i oslo området. Vi er begge sports interesserte og aktive gutter. Vi skal studere faglærer i idrettsfag og Ingeniør. Vi er sikre betalere. Vi er begge kristne, avholds og fester ikke. Vi er omgjengelige og imøtekommende typer. Kontakt oss gjerne på mail martinjonashn@hotmail.com eller telefon: 948 66 118

LYS 3-ROMS PÅ ENSJØ TIL LEIE

03. mai 2017, Maria <>, 41495233

Lys og fin 3-romsleilighet på Ensjø leies ut!

Delvis møblert leilighet på 73 kvm, pluss balkong og parkeringsplass. Ett stort soverom (kan fint deles på to) og ett mindre. Åpen stue- og kjøkken-løsning. Bad med varmekabler. To boder. Utsikt til fint uteområde. Relativt nytt leilighetskompleks (bygd 2013).

8 min gange til både Ensjø og Helsfyr T-bane. 2 min gange til Valle busstopp (21-bussen).

15.000,- per måned, inkl. oppvarming. Ledig fra 1. juni.

Søker rolige og pålitelige leietakere. Gjerne langtidsleie. Ta kontakt for bilder og/eller ønske om visning, eller andre spørsmål.

Hybel til leie fra august

03. mai 2017, Edith Hesselberg <>, 99521017


Hybel på 33 kvm i nybygd hus på Ekeberg (Symreveien 12) ledig fra August -17. 1 soverom + stue. Mulighet for å bo 2 personer evt 1 par. God standard, varme i gulv og alt nytt. Rett ved skogen. 10 min til buss/t-bane. Husleie estimert til 9500 kr pr.mnd. Ta kontakt dersom aktuelt:)

Søker leilighet for to venninner

02. mai 2017, Synne Tolås <>, 0047 47708588

Hei! Mitt navn er Synne Andrea Tolås. Jeg og min venninne Helene Bergjord er på utkikk etter en rolig plass å bo fra tidligest Mai av. Vi er to rolige, kreative jenter på snart 22 år. Jeg studerer fotografi på Bilder Nordic School of Photography og har planer om å fortsette med det i ett og et halvt år til. Helene studerer film på Høgskolen Christiania og er på det siste året.

Vi er ganske stille av oss og verken fester eller røyker. Elsker god musikk og film, men hører godt nok til at eventuelle naboer skal slippe å plages av lyd. Men du er selvfølgelig hjertelig velkommen om du vil se film med oss! Vi er begge veldig diplomatiske og lett å ha med å gjøre. Så kan så og si garantere at det ikke blir bråk. Så om du vil ha to glade, rolige, imøtekommende, ordentlige leietakere, er vi et bra valg!

Med tanke på at vi er studenter, ser vi etter en rolig og koselig plass å bo. Vi har derfor valgt å sette grensen på 9000 kr/mnd. Det hadde vært best om strøm og internett var inkludert i denne prisen. Hvitevarer hadde vært fint, men oppvaskmaskin er det ikke krise om vi ikke har. Leiligheten trenger ikke være møblert.

Så ta gjerne kontakt på telefon eller mail om du kunne tenke deg å leie ut til oss/ lurer på noe!

2 jenter søker leilighet

01. mai 2017, Sandra Borøy <>, 47322977

Vi er to jenter på 24/25 år som søker leilighet til høsten (helst fra august, eventuelt juli).
Line er ferdigutdannet med bachelorgrad i interiørdesign og Sandra med master i utøvende musikk.

Vi er sosiale og omgjengelige, men rolige typer, som begge skal jobbe fra høsten av.

Vi er i utgangspunktet åpne for hvilket som helst område i Oslo :)

Det er bare å kontakte meg dersom du har en leilighet til leie!

Ledig rom i leilighet!

01. mai 2017, Kåre Rune Hauge <>

Ledig rom i perfekt leilighet på Brattlikollen til jente, 20-25 år

Et ledig rom til leie i leilighet på Brattlikollen (Mellom Ryen og Lambertseter), med kun sekunders gange til t-banen, og det tar ca 15 min med bane til Jernbanetorget. Leiligheten er rett under 70 kvm, og med god standard. Møblering av rommet avtales. Resten av leiligheten er møblert, med rom for flere møbler. Det er felles stue, kjøkken og bad med vaskemaskin + en romslig veranda. Rom ledig fra 10.juni!

Leiligheten deles med en 23 år gammel kristen jente som går på Veterinærhøyskolen. Røyking og husdyr er ikke tillatt.

Pris er 5600 kr inkl. Strøm(Overforbruk av strøm avregnes i 1.juli og etterfaktureres), varmtvann og varmtvannsfyring, internett og TV. NRK lisens må betales av leietaker. 1 måneds husleie som depositum.

Henvendelse til Kåre Rune Hauge, 90177758 eller mail:karerunehauge@gmail.com

4 kristne jenter søker leilighet.

01. mai 2017, Karin Nag Nordanger <>, 93258074

Hei! Vi er fire blide jenter på 21år som trenger et sted å bo. Vi ønsker en sentral leilighet med fire soverom i Oslo fra juli/august.

Vi er alle ansvarlige og rolige leietakere, som verken røyker eller fester. Vi leter etter en leilighet hvor vi kan betale rundt 20 000kr i måneden.

Året 15/16 gikk vi sammen på Hedmarktoppen Folkehøyskole. Til høsten begynner Serina andreåret på sykepleien på Diakonhjemmet, og Laurentze andreåret på lærerstudiet på Høyskolen.
Karin har tatt en DTs i Hawaii og Tove har vært miljøarbeider på Hedmarktoppen i år.

Ta gjerne kontakt på e-post eller telefon. Ser frem til å høre fra deg!

Mvh Serina Brattgjerd, Tove Helen Ødegaard, Laurentze Nag og Karin Nag Nordanger

2 ledige rom i Staffeldts gate!

29. april 2017, Aleks <>

Hei! :)
2 ledig rom i 7. etg i Staffeldts gate 2, et steinkast fra slottet og Holbergs plass. Leiligheten har stor stue og balkong (med mye sol), bygget har heis og bod/lager. Ellers er leiligheten av eldre standard, men er romslig og praktisk.

Rommene er ledig fra Juni (kanskje også før om ønskelig) og leien er på 4750,- + strøm og internett, så det blir ca 5000,-.

En dame på 33 år bor her som liker det rolig og ryddig. Her får du ha privatliv og stuen er ofte ledig. Dette er en trygg og rolig leilighet midt i sentrum.

Ser etter to som er ryddig, rolig, vennlig og som har en normal døgnrytme :)Kanskje to venner? Det ene rommet er større enn det andre.

Ikke nøl med å ta kontakt for spørsmål eller visning.

3 jenter på leting etter leilighet.

28. april 2017, Hanna Pettersen <>, 45458678

Vi er tre jenter som er på leting etter en leilighet litt sentralt i Oslo. Vi ønsker en leilighet med tre soverom, og en pris på rundt 15.000 kr i måneden. Vi er snille og rolige jenter, to av oss skal studere og en skal gå på Filadelfia Bibelskole.

Mvh Silje, Sigrid og Hanna.

4 jenter ønsker leilighet

28. april 2017, Tonje Askjer <>, 98873472

Hei!
Vi er fire trivelige, kristne jenter som ser etter en 4/5-romsleilighet fra juli/august. Vi er studenter, og ønsker å leie sammen i Oslo fra sommeren av. Har du leilighet til leie, eller vet om noen som ønsker å leie bort til fire rolige, ordentlige og blide jenter, si gjerne ifra :)

4 jenter ønsker leilighet

28. april 2017, Tonje Askjer <>, 98873472

Hei!
Vi er fire trivelige, kristne jenter som ser etter en 4/5-romsleilighet fra juli/august. Vi er studenter, og ønsker å leie sammen i Oslo fra sommeren av. Har du leilighet til leie, eller vet om noen som ønsker å leie bort til fire rolige, ordentlige og blide jenter, si gjerne ifra :)

Rom til 5

28. april 2017, Heidi Skullerud Linnes <>, 41853880

Hei, vi er 5 jenter som trenger et sted å bo til høsten. Vi er rolige og sikre betalere, røyker ikke, drikker ikke og har heller ingen husdyr. Vi er ute etter et sted med 5 soverom (eller 4 dersom et av dem er stort nok til å deles), og helst en leie på maks 25 000,-. Vi er ikke avhengig av å bo sentralt, men gode kollektivforbindelser er å foretrekke.
Send gjerne en melding, eller ring, for å få vite mer om oss.

Mvh
Ingvild, Ingeborg, Elisabeth, Ingrid og Heidi

4 gromme jinter!!

26. april 2017, Matilde Opsahl <>, 97647413

Hei
Vi er fire jenter som gjerne vil leie din 5roms leilighet!
Alle 4 studerer (lektor, tekstforfatter, HR/ personalledelse og teologi), har bodd 2-3 år i kollektiv fra før og ser for oss å leie 2 år fra juli/august.

Vi er trivelige jenter som utenom skole gjerne fyller tiden med: friluft, musikk, dans, menighet, sosialt arbeid, god prat og ettermiddagskaffe.:)

Vennlig hilsen
Sigrid Sævik, Linde Dyrud, Ingrid Vatnar Olsen og Matilde Opsahl.

2 rom ledig i sentralt område

26. april 2017, Andrea Stormo <>, 95006303

Hei!
Vi er to kristne jenter på 22 år som er på jakt etter to nye medkompanjonger i vårt kjære kollektiv på Frogner.

Leiligheten ligger på Skillebekk, et steinkast unna Solli plass. Det er kort avstand til det meste og et bredt utvalg av kollekttivtransport.

Rom 1: 4500 kr. i måneden
Rom 2: 4200 kr. i måneden, dette er litt billigere fordi det er det minste rommet.

Begge rommene er ledige fra 1. juli.

Vi er sosiale, glad i mat og kaffe, så dette kan bli riktig så trivelig!


Ikke nøl med å ta kontakt hvis dette høres interessant ut B-)
-Andrea Stormo og Malene Johansen

Ledig rom i kollektiv i Staffeldts gate!

25. april 2017, Aleks <>

Hei! :)
Ledig rom i 7. etg i Staffeldts gate 2, et steinkast fra slottet og Holbergs plass. Leiligheten har stor stue og balkong, bygget har heis. Ellers er leiligheten av eldre standard, men er romslig og praktisk.

Rommet er ledig fra Juni og leien er på 4750,- + strøm og internett, så det blir ca 5000,-.

De som bor her er en mann og en dame fra 33-40 år, som er ryddige, rolige og vennlige. De har hver sine liv, men har en god tone seg i mellom, selv om det ikke er mye sosialt dem i mellom.
Dette er en trygg og rolig leilighet midt i sentrum.

Vi ser etter en som er ryddig, rolig og vennlig :)

Ikke nøl med å ta kontakt for spørsmål eller visning.

Jeg søker liten billig leilighet, eventuelt et noenlunde voksent kollektiv.

25. april 2017, Robert Bo <>, 45136590


Hei,Jeg er en mann på 44 år. Er i fast jobb i bymisjonen og er utdannet sosionom og gestaltterapeut. Jeg har funnet en Guds tro i voksen alder, og kunne eventuelt tenke meg å bo sammen med mennesker som er på samme reise som meg. Bønn, ro og stillhet er viktige for meg. Det er også avgjørende viktig for meg å bo sammen med mennesker som er åpne for sine liv og ikke leter etter synden i alle kroker, men at man kan stå i åpen relasjon til sitt innerste hjerte – til Gud!

Jeg hører gjerne fra deg/dere.

Robert Bo.

Sende meg en mail. Robertnilsen2000@yahoo.no

LEDIG ROM I KOLLEKTIV PÅ MAJORSTUA FRA 1.JULI

24. april 2017, Arild Kulleseid <>, 47397319

Vi er tre studenter som ser etter en fjerde person som kan være med og leie et rom i et kollektiv på Majorstua. Rommet er ledig fra 1.juli. Kjønn er likegyldig.

Rommet innehar en størrelse på ca 6,5 kvm, og er inkludert et enkelt klesskap med en skuff. Vinduet på rommet er vendt sørøst, og framstår som lyst og lett med tilgang på sol deler av dagen. Prisen for rommet er kr 5150,- 

Alternativt kan rommet ved siden av på 11 kvm tilbys i stedet. Her er det ikke inkludert noe på rommet, og vender ut til samme side som det andre. Prisen for dette rommet er kr 5350,-

Leiligheten ligger i tredje etasje og innehar en god standard med tre soverom (to av oss deler) i ulike størrelser. Det er stue og separat kjøkken med alle hvitevarer. Det er også bad med egen vaskemaskin og tørketrommel. Leiligheten har en sørøst-vendt balkong ut mot gata. Leiligheten kommer umøblert, og fellesting og møbler deles av de som bor der.

Totalt areal er ca 100 kvm. Totalpris er kr 19 900,-.
Depositum på kr 59 700,- (kr 14 925,- pr pers).

Leiligheten er plassert meget(!) sentralt på Majorstua med 2 min gange til t-bane, trikk og buss. Alle t-banens linjer går innom her, 11,12 og 19-trikken, og 20, 22, 25, 28, 46, 111, 112 og 156-bussene. Bogstadveien er rett rundt hjørnet, og det er kort vei til både Kiwi, Rema 1000, Coop Prix, Coop extra og Coop Marked.

Utgiftene (strøm og internett) deler vi på, og ligger vanligvis mellom 150-300 pr person i måneden.

Vi er alle studenter i alderen 23-25 år. Vi kan tilby et åpent og sosialt fellesskap. I løpet av dagene er vi opptatt med skole og jobb, og på kveldene er vi enten hjemme, på bibelgrupper, på besøk hos andre, eller andre ting.

Ved spørsmål eller ønske om visning, ta kontakt på mail. Bilder kan også sendes på mail.

Mail: kulleseid.arild@gmail.com
tlf: 473 97 319


Mvh
Ida, Tonje og Arild

Liten familie trenger bosted fra sommeren av

20. april 2017, Siv Elen Pedersen <>, 94860379

Vi er en fin liten familie på 3 som må finne nytt bosted fra sommeren av da huset vi leier i skal selges. Vi er nokså fleksible på hvor i Oslo, men foretrekker 3 roms, ikke sokkelleilighet og gjerne med strøm inkludert i en pris på max 12500,- Flytter helst inn i august, men kan diskuteres.

Leif (33) jobber som ungdomspastor, Siv (27) er i mammapermisjon, men studerer til å bli lærer og lille Arthur (3 mnd) vokser og utvikler seg og er familiens lille sjarmtroll.

Hører gjerne fra deg om du har eller vet om noe som kunne passe oss :)

Trenger du et sted å bo nå?

20. april 2017, Miriam Hansen <>, 91151926

Jeg leier ut fom. 20.04.17. En hyggelig leilighet nær Grunerløkka med gode buss- og trikkforbindelser.
Dette er en to-roms leilighet.
husleien er 11000 pr. måned. Også mulighet for korttidsleie til en lavere leie.
Leies ut med noe møbler, hvitevarer dersom det er ønskelig.

Sentral leilighet i Oslo leies ut i sommer

20. april 2017, Tonje Madland <>

Hei!

Leier ut min leilighet i Staffeldtsgate i sommer, fra 1. juli - 15. august.
Helst hele denne perioden.

Ta kontakt for mer informasjon.
Mail: tonjemadland@gmail.com

4 yngre menn søker leilighet fra høsten 2017

17. april 2017, Carl-Jørgen Stensrud Bakke <>, 97676236

Vi er 4 mannlige studenter som søker leilighet i Oslo fra høsten 2017, gjerne fra August av. Vi håper å kunne finne en leilighet til mellom 16- 20.000,-/måned, men er villig til å strekke oss lenger om standard/beliggenhet tilsier det slik.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat på tlf; 97676236

Ledige rom i kollektiv fra 01.08.17

16. april 2017, Edvard Skeidsvoll <>, 40065652

Jeg er en gutt på 23 år som skal studere i Oslo til høsten av. Jeg og en venn av meg har har skrevet kontrakt på leie av et hus som har plass til fire studenter.

Huset er nytt fra 2015, 120 kvadratmeter stort, har fire soverom og to bad. Standaren er høy. Det leies ut delvis møblert. Pris for leie er rundt 5500-6000kr per person alt inkl. Huset ligger 5 min gange fra Mortensrud t-banestasjon. Leieperioden er fra 01.08.17-01.06.18.

Planen er å skape et kollektiv med god stemning. Jeg søker både deg som leter etter hybel alene, eller to personer som søker hybel sammen. Du/dere må kunne rydde etter dere.

Om det kunne vært interessant, ta gjerne kontakt på epost: edvard@skeidsvoll.no eller tlf: 40065652

Ledige rom i kollektiv fra 01.08.17

16. april 2017, Edvard Skeidsvoll <>, 40065652

Jeg er en gutt på 23 år som skal studere i Oslo til høsten av. Jeg og en venn av meg har har skrevet kontrakt på leie av et hus som har plass til fire studenter.

Huset er nytt fra 2015, 120 kvadratmeter stort, har fire soverom og to bad. Standaren er høy. Det leies ut delvis møblert. Pris for leie er rundt 5500-6000kr per person alt inkl. Huset ligger 5 min gange fra Mortensrud t-banestasjon. Leieperioden er fra 01.08.17-01.06.18.

Planen er å skape et kollektiv med god stemning. Jeg søker både deg som leter etter hybel alene, eller to personer som søker hybel sammen. Du/dere må kunne rydde etter dere.

Om det kunne vært interessant, ta gjerne kontakt på epost: edvard@skeidsvoll.no eller tlf: 40065652

MF student søker husly

16. april 2017, Lina-Viktoria Hovden Standal <>, 48155937

Ryddig, ansvarsfull, positiv, utadvendt og pålitelig kristen jente frå Sunnmøre på snart 20 år søker trivelig kollektiv skoleåret 17/18.

Går på Sagavoll folkehøgskule og skal begynne på Menighetsfakultetet til hausten.

Ta gjerne kontakt!

4 jenter søker leilighet

15. april 2017, Anna Mork Holm <>, 46676244

Hei! Vi er 4 ansvarsfulle jenter fra litt rundt om i landet som skal studere i Oslo til neste år, og vi trenger et sted å bo til høsten. I år går vi på Sagavoll Folkehøgskole. Vi forteller gjerne mer om oss selv!

Vi ser for oss en leilighet til rundt 15000-24000. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du kjenner til now som du tror kan passe oss!:D

Ta kontakt på Mail annamholm@me.com eller telefon 46676244

4 jenter søker leilighet

15. april 2017, Anna Mork Holm <>, 46676244

Hei! Vi er 4 ansvarsfulle jenter fra litt rundt om i landet som skal studere i Oslo til neste år, og vi trenger et sted å bo til høsten. I år går vi på Sagavoll Folkehøgskole. Vi forteller gjerne mer om oss selv!

Vi ser for oss en leilighet til rundt 15000-24000. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du kjenner til now som du tror kan passe oss!:D

Ta kontakt på Mail annamholm@me.com eller telefon 46676244

Et semester i Oslo høsten 2017?

13. april 2017, Bendik Grøthe <>, 47641694

På grunn av et utenlandsopphold fremleier vi den koselige leiligheten vår som ligger sentralt mellom Sinsen og Carl Berner høsten 2017.
Tentativ leieperiode er fra september til ut desember, men startdato på leien kan diskuteres ved behov.

Leiligheten er ca. 38 kvadratmeter med ett soverom og separat stue, kjøkken og gang, og leies ut fullt møblert. Passer godt for en person eller et par. Leiligheten har også tilgang på en bod, og har en balkong som er superdeilig på sensommeren. Det er kort vei til alle former for kollektivtransport.

Månedsleien er 9500 kr, der alle faste utgifter er dekket (strøm, internett og tv, tv-lisens, osv). Depositum er halvannen månedsleie.

Ta kontakt for bilder eller en visning.

Bendik Grøthe
bendikgroethe@gmail.com
47641694

Par ønsker leilighet

12. april 2017, Monira <>, 90474320

Vi er et par på 24 og 27 som ser etter en felles hjem i Oslo, Magnus studerer sykepleie på Høyskolen Diakonova og jeg studerer det samme på Lovisenberg diakonale høgskole. Vi jobber begge to på samme familiesenter for Frelsesarmeen og trives med det.

På fritiden drar Magnus mye opp i sitt eget studio for å spille musikk, mens jeg foretrekker å bake og være med venner.

Vi ser etter noe fra ca 1. Juli, men er fleksible. Håper å kunne finne noe som rundt 10000-11000kr i mnd :)

Send gjerne en email til moniraadam@hotmail.no om du vet om noe :)

Tre ledige rom i kollektiv på Majorstuen!

10. april 2017, Sara <>

Stor og koselig leilighet på Majorstua, rett ved Bogstadveien.
Jente 85-modell, som ser etter tre jevnaldrende. Ikke røykere.
To store rom til 4550 kr. Ett større rom til 5050 kr. Strøm, internett utenom, men super billig.
Ledig fra 1.august!
Ta kontak på mail og fortell litt om deg selv dersom du er interessert :)

Ledig rom fra April

01. april 2017, Renate Iversen Tørvi <>, 40484258

Vi er to jenter som får et ledig rom i kollektivet vårt fra April. Leiligheten ligger på lovisenberg, rommet er ca 20 kvm og koster

Vi er altså to jenter som blir boende, Stine som jobber som sykepleier og Renate som studerer ledelse og teologi.

Si ifra hvis du er interessert!

Jente 33år, søker koselig bosted

26. mars 2017, Linn Therese Gaasland <>, 97074667

Jeg er en jente på 33 år som ser etter et sentrumsnært og koselig sted å flytte til. Jeg trenger sted fra 1 juni eller 1 juli. Til daglig jobber jeg som butikksjef og faglig leder. Spiller aktivt beachvolleyball og har mange venner jeg liker be på spillkveld, middagselskap. Ønsker leie noe til rundt 8000kr, inludert strøm. Ønsker helst noe alene, men kan også bo med en til om kjemien er riktig.

Linn Therese Gaasland (linntheresegaasland@hotmail.com / 97074667)

Ledig rom i kristent kollektiv sentralt på Majorstuen

23. mars 2017, Jimmy Bauge <>, 40605337

Hei du. Det blir ett ledig rom i kollektivet vårt sentralt på Majorstuen (Rosenborggata 6B). Innflytting er tidligst 15.05, men senest 01.07 (etter avtale). Leiligheten består av 4 soverom, stue, kjøkken, bad og gang, så det er god plass her. Det ønskes fortrinnsvis en gutt. Pris er ca 5350 i mnd,- Det har blitt ca. 500,- i snitt per pers/mnd for strøm, internett, toalettpapir og alt annet av fellesstæsj, så man havner godt under 6.000,-/mnd totalt :) Hvis dette er av interesse så er det bare å ta kontakt!

2 kristne jenter leter etter leilighet

20. mars 2017, Hilde Cecilie Hinderaker <>, 95494616

Vi er to kristne jenter på 20 år som går på bibelskole i år skal begynne på studier til høsten.

Vi er er veldig sosiale, utadvendte og går godt overens med de fleste.

Vi er åpne for å bo med flere i samme leilighet. Max 10 000, men kan diskuteres.
Gjerne litt sentralt.

Hilde Cecilie Hinderaker (95494616)
Rebekka Otine Austneberg (91990190)

To jenter søker koselig leilighet

13. mars 2017, Synne Andrea Tolås <>, 47708588

Hei! Vi er to jenter på 21 år som leter etter en rimelig og trivelig plass å bo. Da vi begge går på dyre studier, film og foto, trenger vi en ikke så altfor dyr plass å bo(max 9000/mnd).

Vi er ordentlige og rolige personer, så noe fyllefest blir aldri et problem. Vi er begge kristne og pålitelige personer, som er glad i å lage mat, drikke te, se film og lese bøker. Vi er også utadvente og inviterer gjerne på fyrstekake og kaffi.

Så om du er på utkikk etter snille, usedvanlig rolige og koselige leietakere, ta gjerne kontakt på 47708588 (Synne Andre Tolås) / 90751172 (Helene Bergjord)

Tre jenter søker husrom!

09. mars 2017, Matilde Opsahl <>, 97647413

Hei!

Vi er tre studenter (lektor, skribent og teologi) som er på utkikk etter leilighet (helst) med tre soverom fra juni/juli/august 2017.

Er åpen for både ett og to-årskontrakt.

Vi holder god orden, drikker mye kaffe og tør anse oss som svært trivelige.:)

Hilsen Sigrid, Ingrid og Matilde

2 ledige rom i kollektiv eller leilighet?

02. mars 2017, Lisa <>

Vi er to kristne jenter som ønsker å bo i Oslo fra høsten av. Vi er ryddige og ansvarlige, avholds og tobakksfri! Begge to skal studere på Staffelds ved NLA Høyskolen med musikk og er 19 og 20 år.

Ta gjerne kontakt på epost: l.andersen12@gmail.com

FINT OG LYST ROM TIL LEIE I HYGGELIG KOLLEKTIV PÅ GRÜNERLØKKA

01. mars 2017, Marte B. Åsen <>, 99432101

https://hybel.no/bolig/165047/rom-i-bofellesskap-thorvald-meyers-gate-76-c-oslo-1/
__________

Leiligheten ble pusset opp i 2011, og er i god standard. Alt er fullt møblert, så du kan flytte rett inn hos oss!

Gangen har god plass til alt av jakker og sko. Kjøkkenet og stua er i ett. Her har vi både sofakrok og eget praktisk kjøkkenbord, så vi kan ha hyggelige søndagsfrokoster eller fellesmiddager. Leiligheten har to bad, så det er ikke noe problem med kø om morgenen. Vi har to bad i leiligheten, så det er aldri kø om morgen.

Rommet som leies ut er lyst og praktisk. Rommet er vendt ut mot bakgården og Schous plass. Siden leiligheten er i 3. etasje, er det lite innsyn på rommet.

Her vil du bo veldig sentralt i Oslos mest urbane (og hyggeligste) bydel. Det er kort vei til alt av butikker, kafeer og turområder. 1 minutts gange fra leiligheten finner du Heimdalsgata med både trikk- og busstopp, og Schous plass med trikkestopp.

Vi leier ut fra og med 1.mars, men dersom du vil flytte inn fra

Dine nye roomies?
Vi er to jenter på 24, 25 år som har bodd i leiligheten i 3 år og et halvt år, og trives veldig godt.

Marte studerer og Anna jobber fulltid. Vi har lyst til å bo med ei jente i 20-årene som er trivelig, ryddig og rolig.

Vi bor i et sosialt kollektiv, og ser gjerne på tv sammen på kveldene hvis vi er hjemme samtidig. Vi er glad i å invitere venner over, men det er ikke en party-leilighet du flytter inn i.

Husleien er på 5897,- pr mnd. Strøm, tv og internett kommer i tillegg.

Ta gjerne kontakt på mail eller sms om du er interessert. Visning har vi etter avtale.

Røyking og dyrehold er ikke tillatt.
Egen bod i kjelleren med god plass.

Vi gleder oss til å treffe deg!

Anna og Marte

Liten leilighet på Høvik

28. februar 2017, Anne Cecilie Bondy <>, 4500377

Leiligheten i eneboligen vår blir ledig fra 1.juni. Vi har ikke eksakte mål, men den er mellom 30-40 m2. Se finn-annonsen her: https://m.finn.no/realestate/lettings/ad.html?finnkode=91585940
Buss til både Sandvika og Oslo utenfor døren og gåavstandavstand til Haslum t-banestasjon. Sykkelavstand til Høvik togstasjon.

4 kristne jenter søker leilighet

26. februar 2017, Marta S. Fredly <>, 98623443

Vi er 4 kristne jenter som skal gå på Filadelfia bibelskole til høsten. Noe som vi ser veldig frem til.
Vi er hyggelige, sikre betalere og vi røyker ikke.

Vi ønsker å leie en leilighet som helst ligger sentralt i Oslo, (eller i det minste nær kollektiv trafikk)
En leilighet med 4 soverom hadde vært supert.

Kan du eller noen du kjenner hjelpe oss, eller ønsker du bare en hyggelig prat, er det bare til å ta kontakt. :P

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Vi ønsker å flytte inn i slutten av August 2017!

På forhånd, takk for hjelpen! Ha en fin dag videre. :)

Nyoppusset tre-roms på Tøyen

24. februar 2017, Svein <>, 95102854


Romslig tre-roms sentralt på Tøyen leies ut fra 1. mars 2017.

Leiligheten er 64 kvadratmeter stor, har god planløsning og solrik balkong. Leiligheten er nylig pusset opp.

Ett stort soverom, ett mindre, stor stue og separat kjøkken. Balkong med pen utsikt og gode solforhold.

Leien er kr 12 000 per måned. Leiligheten leies ut delvis møblert (hvitevarer og noe møbler). Varmtvann, oppvarming og standard kanalpakke inkludert.

2 minutter fra t-banen, 1 minutt fra 20-bussen, hyggelig plassert mellom Botanisk Hage og Tøyenparken.

Det er bare å ringe eller sende epost om du lurer på noe.

Ønsker å leie rom i kollektiv

24. februar 2017, Alice Stensland <>, 91776752

Jeg er ei rolig, kristen og blid jente på 23 år fra Sørlandet som søker plass å bo fra sommeren/høsten. Blir ferdig utdannet barnehagelærer til sommeren, og vil søke jobb i barnehage i Oslo. Jeg er ansvarsfull, pliktoppfyllende, ryddig, avholds. Liker rolige filmkvelder, men liker også å være med folk Vil helst bo med jevnaldrende jenter.
Håper på kontakt!
Hilsen Alice :)

Par søker bolig

17. februar 2017, Peter Fredheim Oma <>, 95764984

Hei!

Vi er et trivelig og omgjengelig par på 25 og 26 år som er på utkikk etter en sentrumsnær leilighet i Oslo med 1-2 soverom fra august 2017 (vi gifter oss i starten av august, men kan gjerne ta over eventuell leilighet allerede fra 1.juni).

Katrine er fra Randaberg og jobber som sykepleier på Lovisenberg sykehus.
Peter er fra Øystese og blir til våren ferdig med sin master i naturbasert reiseliv.

Vi røyker ikke, har ikke kjæledyr, og er sikre betalere som kommer til å bli i Oslo i flere år.

Ser frem til å høre fra deg!

Rom til leie fra 1 juli!

17. februar 2017, Emely Moi <>, 97521706

Hei!

Vi er to jenter som søker en ny roomie, da det blir et ledig rom i kollektivet vårt den 1 juli. Leiligheten ligger på Storo i fjerde etasje, og er 74 m2. Månedsleien ligger på 5667 kr, strøm og internett kommer i tillegg. Leiligheten ligger rett ved både tbane, trikk og buss. Storo storsenter har du også 2 min unna.

Ta kontakt hvis du er interessert da!

Hilsen Emely og Helene

4 jenter søker kollektiv!

13. februar 2017, Rebekka Teigland <>, 91822640

Vi er 4 sjarmerende jenter som søker nye eventyr i Oslo fra høsten av! Vi er sikre betalere, ordentlige og røyker ikke.

Vi ønsker en leilighet som ligger temmelig sentralt til Oslo - hvertfall til kollektiv trafikk. Leiligheten kan også ha tre rom, i og med at to av oss kan dele.

Kan du hjelpe oss, eller vet du noen som kan? Ta kontakt da vell! :-)

Vi kan flytte inn fra August 2017!

Ledig rom i hyggelig kollektiv

10. februar 2017, Astrid <>, 98657753

Hei!

Vi har et ledig rom i vårt kollektiv på Torshov/Sandaker fra 1. april. Leiligheten er lys og trivelig! Eget rom med dobbeltseng, pris 5600 + strøm (internett, get og varmvann er inkludert).
Vi er to kristne jenter som studerer og ønsker ei kristen jente inn. Det er i et rolig nabolag nært til trikk/buss/tbane.
Noe for deg?
Ta kontakt med Astrid på 98657753 :)

Vennlig hilsen Ina og Astrid.

To ledig rom i kollektiv eller hybel?

02. februar 2017, Lisa Andersen <>, 90031774

Vi er to kristne jenter som ønsker å bo i Oslo fra høsten av. Vi er ryddige og ansvarlige, avholds og tobakksfri! Begge to skal studere på Staffelds ved NLA Høyskolen med musikk og er 19 og 20 år.
Vi søker primert for opphold i et år!

Ledig rom i bokollektiv?

02. februar 2017, Lene Apeland <>

Hei
Jeg flytter til Oslo 1 juni og kunne tenke meg å bo i kollektiv. Er ei kristen jente på 21 år som flytter for å jobbe og studere sykepleien.

To kristne jenter søker husrom

30. januar 2017, Margrethe Lans Syvertsen <>, 46934087

Hei!

Vi er to rolige og hyggelige jenter på 20 og 24 år som er på utkikk etter hybel/leilighet i Oslo fra mars og utover.

Margrethe er fra Mandal, går andreåret på medisinstudiet, synger i kor og er med i en bibelgruppe.

Marte er fra Nordfjord, skal studere litt forskjellige fag og jobbe kommende semester, og begynner på masterstudium ved UiO til høsten.

Røykfrie, sikre betalere. Gjerne langtidsleie - vi blir begge i Oslo i flere år.

Ser fram til å høre fra deg!

Leilighet på øvre Tøyen, med balkong & peis. V.vann & fyring inkludert

16. januar 2017, Moa Nordahl <>, 99460445

Hej!
Jag leier ut min lägenhet möblerad i 6mnd. Se annonsen på finn för mer informasjon och bilder:

https://m.finn.no/realestate/lettings/ad.html?finnkode=88064373&fks=88064373


Beskrivelse
Lägenheten ligger på Enerhaugen och har en balkong med full sol och utsikt över Oslo. Leies ut från begynnelsen av mars till september. Den är nyrenoverad och leiles ut möblerad.
Bygården är från 1933 och lägenheten är mysig med smart planlösning. Lägenheten är luftig och öppen tack vare fönstren på begge sider och den soliga balkongen.

Fasiliteter
Allt av ström, varm vatten, internet, kabel-tv, trappvask, vaktmestertjänster är inkluderad i leien.


Beliggenhet
T-banan Tøyen är bara 2 minuter bort och 60 bussen in till centrum går nästan rätt utanför dörren. Vill du gå till centralstationen tar det 15 min och 10 min till nedre Grunerløkka.


Lägenhetens rum
Lägenheten består av ett badrum med golvvärme och en kombi vask och torkmaskin. Ett vardagsrum med fungerande peis (en del ved inkluderad i leien) och utgång till balkong. Tv-skärm med inkopplad chromecast och kabeltv ingår i leien.

Köket är arealeffektivt och innehåller köksredskap och en oppvaskmaskin.
Sovalkoven är ljus och upplevs som öppen tack vare det stora fönstret som vätter ut mot botaniska hagen.

Husleie
Kr. 12 800 pr. månad

Depositum konto upprättas med säkerhetsbeloppet på 2 månaders husleie.


Leietid
Början av mars till början av september 2017, exakta datum kan vi bestämma tillsammans.

Kontakta mig gärna på mail om du har frågor eller vill komma på visning, skriva gärna lite kort om dig själv om du är intresserad :)

Lys og fin hybel til leie

10. januar 2017, Marte Kristin Quak <>, 98651842

Vi har en lys og fin hybel til leie, sentralt på Ekeberg (Simensbråtveien 3b), kun 10 min fra Oslo S med buss.

25 kvm: egen inngang, kjøkken/oppholdsrom, bad med dusj, wc, vaskemaskin, og eget soverom. Egner seg for èn person, eller ungt par som kan bo tett.

Husleie er 9000,- pr mnd, og inkluderer strøm, vann, raskt internett, og beste TV-dekoder fra Canal Digital.

Huset er nytt fra 2014, og vi er en stor småbarnsfamilie som bor i hoveddelen.

Du kan bo her så lenge du vil, helst mer enn 6 mnd.
Se gjerne annonse på Finn, for bilder og mer info.

Rom ledig i bofellesskap

05. januar 2017, Laila Berg <>

Ledig rom i flott leilighet på 90 kvm med veranda.

Passer best for ung kvinnelig student (maks 26 år) som jobber ved siden av studier, gjerne kristen. Utleier er voksen dame. Riktig person kan regne med langtidsleie.

Leie kr. 5 800, inkl. internett.
Depositum er 2 mnd. husleie
Veldig koselig leilighet, sentralt med offentlig kommunikasjon (7 min. med t-bane til Majorstua). Skiterreng rett utenfor døren.

Her finner du flere facts, og beliggenhet
https://m.finn.no/realestate/lettings/ad.html?finnkode=83607093&ref=ads&myad=83607093

Du er velkommen til å ta kontakt.

Med vennlig hilsen Laila

2 ROMS HYBEL I SVÆRT FIN, SENTRAL OG 97 M2 STOR LEILIGHET

01. januar 2017, anne marthe serigstad <>, 93832244

Soverom og egen stue ledig i svært sentral, fin og stor leilighet på 97 m2. Egen inngang. Deler kjøkken, bad og større stue med 3 andre gutter. De er svært rolige og hensynsfulle! En på 29 som driver med IT, en på 40 som er sykepleier og en på 21 som studerer på MF. Kristne gutter.

Se bilder:
http://hybel.no/bolig/155401/hybel-2-roms-maridalsveien-33-m-oslo/#.WAn6EWXnOI0

Leiligheten har lys og stor stue og kjøkken, stor sørvendt balkong. Oppvaskmaskin, heis, stort bad og mye oppbevaringsplass. Rolig nabolag og fullstendig skjermet fra trafikklyder da alle vinduer vender mot bakgård. Store vinduer og delvis adskilt kjøkken med koselig sofakrok ved kjøkkenbordet. Høy takhøyde på 2,7 m gjør at det er god plass til loftseng på soverommene. Varmt om vinteren med vannbåren varme i alle rom. Oppvarming, kabel tv, strøm og varmtvann er inkludert i leien. Tilgang til svær innegjerdet eplehage på flere mål, kun for beboere. Her føles det som å være på landet da man kun ser trær og hører elva. Hagemøbler og griller står ute hele sommeren. Hagen er skjerma med trær på alle kanter. Området er innegjerdet og med lekeplass. Mulighet for leie av garasje i kjelleren. Rimelig gateparkering like utenfor.

Plassering:
Mindre enn 200 m fra AHO, KHIO, Westerdals, Vulkan med SIO Treningssenter og Mathallen. 50 m til kollektivtransport (buss 34, 54, 21 og 33). Kort avstand til sentrum av Grunerløkka med Olaf Ryes plass (trikk 11, 12, 13) og utallige cafeer. Gangavstand til sentrum og til høyskolen. Rema1000 ligger 50 m opp i gata. Ringen Kino ligger i gåavstand. Leiligheten ligger langs Akerselva som er et nydelig sted for rekreasjon som tur og trening.

Ønsker rolige, hensynsfulle og ansvarlige leietakere.

PRIS PER MND:
6390 + 1590 (strøm etc. per pers) / mnd

Fellesutgifter er 1590 per pers og inkluderer strøm, oppvarming, varmtvann, kabel tv, og wifi)

BELIGGENHET
Adresse: Maridalsveien 33 M, 0175 Oslo


ENGLISH:
Bedroom and private living room available in very central, nice and big apartment, 97 m2. Share kitchen, bathroom and a larger livingroom with 3 other guys. One is 29 and works with IT, one is 40 and works as a nurse. And one is 21 and studies at MF

The apartment is light and has a large living room and kitchen, large south-facing balcony. Dishwasher, elevator, large bathroom and lots of storage space. Quiet neighborhood and completely sheltered from traffic sounds when all the windows facing the backyard. Large windows and partially separated kitchen with cozy sofa at the kitchen table. High ceilings of 2.7 m makes it plenty of room to loft bed in the bedrooms. Warm in winter with central heating systems in all rooms. Heating, cable TV, electricity and hot water are included in the rent. Access to huge fenced apple orchard on multiple targets, only for residents. Here it feels like being in the country as only see trees and hear the river. Garden furniture and barbecue stand outside all summer. The garden is sheltered by trees on all sides. The area is fenced and with playground. Possibility to rent garage in the basement. Affordable street parking just outside.

Location:
Less than 200 m from AHO, KHIO, Westerdals, Vulkan with SIO Fitness and Food Hall. 50m to public transport (bus 34, 54, 21 and 33). Short distance to the center of Grunerløkka with Olaf Ryes Plass (tram 11, 12, 13) and numerous cafes. Walking distance to downtown and to the College. Rema1000 is 50m up the street. Ringen Cinema is located within walking distance. The apartment is situated along the walk that is a lovely place for recreation that tour and training.

Want quiet, considerate and responsible tenants.

PRICE PER MONTH:
6490 + 1590 (electricity etc) per person/ Month
har du en ledig hybel fra janaur 2016?:)

01. januar 2017, Mari-Ann <>, 45046418

Hei!:)
Jeg er ei rolig og ansvarsfull ung dame på 32, som trenger et nytt sted å bo fra januar. Ser primært etter en sentrumsnær hybel alene, med maks pris 7500/8000. Studerer deltid (barnehagelærer) på HIOA og jobber 60% ved siden av som miljøarbeider og barneveileder. Ta kontakt om du har den perfekte leiligeheten :-)

Rom i nydelig leilighet på Majorstuen/Frøen

15. desember 2016, Katrine <>

Fint rom til leie i en fin leilighet. Kort distanse til t-bane og gåavstand til Majorstuen. Del leilighet med en kvinnelig sykepleiestudent 32 år og kvinnelig sykepleier 34 år. Vi ønsker en jente/kvinne til å dele med. Leiligheten har god standard og inneholder, i tillegg til soverom, stue, kjøkken, bad og entre.
Rommet vi leier ut er møblert med skap (og om ønskelig skrivebord)

- Borgenveien 1, 0370 Oslo
- Månedsleie: 6 450,- Inkluderer strøm, bredbånd, v.vann, kabelTV, møbler, vaskemaskin.
- Rommet: 9 m²
- Depositum: 6450

Korttidsleie da leilighetskontrakten utløper 31.03.2017, men har fått muntlig beskjed av huseier om at denne sannsynligvis utvides til 30.06.2017.

Ta kontakt på e-mail og gjerne beskriv deg selv med noen ord. Det vil også være mulighet å leie fra 01.01.17 og utover.

Pris kan diskuteres.

Kristine og Katrine

Kjempefin hybel, med nytt bad og kjøkken

01. desember 2016, Vidar Gundersen <>, 41490604

Leier ut hybel i Slemdalsveien 47b. 2 minutter å gå til nærmeste t-bane stasjon (Steinerud). 10 minutter å gå til majorstuen. Kjempesentralt! Ligger i stille og rolig villastrøk.
45kvm. Leies ut til 1-2 personer. Ikke røyk eller husdyr.
Ledig fra 1 desember.
Husleie 12.000kr mnd inkl strøm.

Husleiekotnrakten er 3mnds bindingstid og kun det. Med andre ord så binder du deg ikke for 1 år her. Ønsker imidlertid leietakere som ønsker å bo en stund.

Ta kontakt for visning eller spm ang leiligheten.

Finn annonsen: http://m.finn.no/realestate/lettings/ad.html?finnkode=84652051

1 roms leilighet til leie på Kringsjå fra Januar

16. november 2016, Yngvild <>, 48129148

Hei.
Vi har en leilighet ledig for leie på Kringsjå fra januar til juni. 9000kr (umøblert)/9500kr (møblert) per mnd. pluss strøm. Fin beliggenhet ved marka og Sognsvann, kort vei til t-bane. 1 roms, 28 m2. Hvis du er interessert, ta kontakt med Yngvild på 48129148

Ledig rom: Januar - Juni

09. november 2016, Vilde Kittelsen <>, 99396678

Leiligheten ligger sentralt på Majorstuen og har et ledig rom fra Januar - Juni. Leie pr mnd er 5200 + strøm. Bor i tillegg to skjønne jenter her fra før. Stortrives, men må flytte pga utveksling. Ta gjerne kontakt med meg på mail eller mobil om du er interessert.
Mvh Vilde

Ledig rom i jentekollektiv på Ensjø

07. november 2016, Silje M <>

Hei!
Vi har et rom ledig i et jentekollektiv på Ensjø, og vi to som allerede bor her håper å snart finne ei tredje vi kan dele både leilighet og felleskap med :)

Leiligheten ligger i et relativt nytt bygg (4 år) og har god standard, luftig og fin stue hvor vi trives i lag, vask.m/tørk.m/opp.v.m og det meste annet man skulle trenge. Rommet er møblert med seng, skap og pult. Ledig omgående. Leie: 5000kr+tv/Internett. 2mnd depositum.

Send en e-post hvis det skulle være interessant, så sender vi gjerne litt bilder og mer info! Kort om oss: Beate er 21 år og Silje 23 år, begge studenter.

Hilsen Silje og Beate

LEDIGE ROM I BOFELLSKAP

03. oktober 2016, Lina <>, 91911321

Heisann!
Vi har to rom ledige, et større rom som passer til par også og et mindre et til en person. Bildene er tatt via mobil og ikke i ryddige forhold. Internett, tv, varmtvann, fjernvarme fra oljeovn er ink i leie, alle rom har innlagt fjernvarme.
.
Leiligheten ligger på kværnerbyen og bygget er helt nytt i 2016, og ligger kun 5-9 minutter i buss fra byen og 15 min gåtur dersom du liker frisk luft. vi er de første som flytta inn, men nå skal meg og venninnen min på misjonsinstitutt, TBBMI.
Leiligheten er på hele 80 kvm med åpen og moderne planløsning med stor stue og kjøkken og stort bad med varmtvann og fjernvarme ink i alle rom (strøm er kun lys og stekeovn) . Alt av hvitvarer kommer med om ønskelig. Du har også tilgang til bod i kjelleren uansett og parkeringsplass etter avtale. Leiligheten har privat balkong og en fellestakterasse tilgjengelig.
Da blir 2 av 3 ledige rom. Ønsker du komme på vinsing er det bare si ifra :) men Gi gjerne lyd fra deg om du ikke vil komme.
kan nås på facebook også. Leien ligger på 19 000 (for hele leiligheten), MEN fordelt på 3 personer = 6333 kr pr rom + strøm(50 -100 kr max) , men varme og vann er ink så det blir ikke dyrt om vinteren. nå meg gjerne på 91911321.
Det bor ei jente der fra før av, som er omtrent på skolen eller på rommet sitt 80 % av tiden ellers veldig sosial. Hun har også planer om å flytte nå til jul, men er ikke enda bekreftet. Ønsker du mer info, visning eller bilder, si ifra da vell :)

MVH
Lina(Depositum ligger på 19 000 kr pr rom av leietaker, men vi kan lage intern avtale siden jeg er er fremleier og synke den til 6000 feks... mitt depositum ligger i depositumskonto som Øystein Bergene (eier av leilgheten eier på danske bank)

facebook:

https://www.facebook.com/Lina.marcela.betancurhernandez

og boligområdet kværnerbyen: litt om leilghetene:

https://www.obos.no/kvarnerbyenterrasse/leilighetsvelger?state=1.A2005

Leilighet ønskes

01. august 2016, Kristian Skåland <>, 97888556

Vi er et nygift par som er på utkikk etter en leilighet i Oslo.

Vilde er 23 år og begynner andre året på psykologistudiet(profesjon)

Jeg er akkurat ferdig med politihøgskolen og skal ut i jobb til høsten.

Vi er et rolig par som er glad i friluftsliv og trening. Vi drikker ikke, fester eller røyker/snuser.

Helst to roms+
Leie maks 8500,-

Ta kontakt for en hyggelig prat :)

Nydelig leilighet med 3 soverom

01. august 2016, Anne Marthe Serigstad <>, 93832244

Veldig sentralt på Alexander Kiellands plass (Maridalsveien 33). 97m2 i 3. etg. Rolig nabolag og fullstendig skjermet fra trafikklyder da alle vinduer vender mot bakgård. Ny og svært lys leilighet med store vinduer mot nord, øst og sør. Stor stue og delvis adskilt kjøkken med koselig sofakrok til kjøkkenbordet. Romslig balkong, heis, oppvaskmaskin, stor oppbevaringsplass. Mulighet for garasje leie i kjelleren i tillegg til gateparkering utenfor. Varmt om vinteren med vannbåren varme i alle rom. Det ene soverommet er veldig stort og kan huse 2 personer (noe leietakerne har valgt å gjøre tidligere år).

Plassering:
Mindre enn 200 m fra AHO, KHIO, Westerdals og Mathallen. 50 m til kollektivtransport (buss 34, 54, 21 og 33). Kort avstand til sentrum av Grunerløkka med Olaf Ryes plass (trikk 11, 12, 13) og utallige cafeer. Gangavstand til høyskolen. Rema1000 ligger 50 m opp i gata.

Andre fasiliteter:
Svær innegjerdet eplehage på flere mål, kun for beboere. Her føles det som å være på landet da man kun ser trær og hører elva. Hagemøbler og griller står ute hele sommeren. Det ligger rett ved Akerselva, men er skjerma bak trær. Vi har også en fin innegjerdet lekeplass for barna der de fritt kan boltre seg. Det er mange barnefamilien i blokka, men ikke noe bråk fra naboene våre. Leiligheten ligger langs Akerselva som er et nydelig sted for tur og jogging.

Passer bra både for studenter og barnefamilier.

20 990/ mnd inkludert strøm, tv og internett.

(Et av rommene er tilgjelgelig allerede fra 1. juli)

Ta kontakt for bilder og mer informasjon

To jenter søker rimelig og bra leilighet!

01. august 2016, Synne Andrea Tolås <>, 47708588

Vi er to rolige og kreative sjeler som trenger en plass å bo i Oslo til høsten. Vil helst at den ligger litt sentralt, da vi begge har lange skoledager.
Vi vil gjerne ha hvert vårt rom. Vi liker musikk og film og er glade i å tegne og male og lese bøker. Vi er veldig omgjengelige og elsker mennesker. Så ta kontakt om du ønsker å leie ut til oss!

2 snille venninner søker sted å bo

15. juli 2016, Trude Beseth Nordeide <>, 97776870

Hei!
Vi er to snille venninner som ønsker et sted å bo fra og med august 2016. Vi går nå på folkehøgskole med masse morsomme opplevelser, men er klare for studietilværelsen. Vi fyller begge 20 år før semesterstart.

Vi er begge ikke-røykere, og har ingen kjæledyr. Begge er ryddige og sikre betalere. Som personer er vi livsglade, sosiale og er glade i nye opplevelser. Samtidig setter vi også stor pris på rolige kvelder.

Kort om oss:
Mitt navn er Trude. Jeg er fra Hof i Vestfold. Jeg er utadvendt, positiv og sosial. På fritiden liker jeg å være sammen med venner, treffe nye mennesker og holde meg i form.

Mitt navn er Malene. Jeg er fra Lunde i Telemark. Jeg er sosial, utadvendt og liker å møte dagen med et smil. Jeg er en aktiv jente og liker nye utfordringer, i tillegg til at jeg er veldig glad i reising og å oppleve nye land og kulturer.


Vi ønsker å bo sentralt i Oslo, og er åpne for leilighet, rom i bofellesskap og hybel. Ønsker et soverom hver.

Makspris for oss er 11000.

Ta gjerne kontakt dersom du/dere synes dette høres interessant ut, eller har noen spørsmål.

Mvh Trude Beseth Nordeide og Malene Haugo Fredly.

Ledig rom i kollektiv!

01. juli 2016, Eirik F. Arnesen <>, 99364976

Hei!

Vi får et rom ledig i vårt kollektiv f.o.m juli/august 2016. Oppegårdgata 4 i Oslo. 8 minutter med buss fra Jernbanetorget, og ligger 2 minutter Ekebergparken. Rommet er stort til å god plass til en seng, skap, skrivebord etc. Fra rommet er det utsikt utover hele Oslo.

Vi er to omgjengelige karer på 23 år begge to som studerer ved MF. Henholdsvis UKT og Lektorprogrammet.

Ta kontakt!

Tlf: 99 36 49 76
Epost: e.f.arnesen@gmail.com

3 ROM I SVÆRT FIN OG SENTRAL LEILIGHET

01. juli 2016, Anne Marthe Serigstad <>, 93832244

3 soverom ledig i svært sentral, fin og stor leilighet. Lys og stor stue og kjøkken, stor sørvendt balkong. Oppvaskmaskin, heis, stort bad og mye oppbevaringsplass. Rolig nabolag og fullstendig skjermet fra trafikklyder da alle vinduer vender mot bakgård. Store vinduer og delvis adskilt kjøkken med koselig sofakrok ved kjøkkenbordet. Høy takhøyde på 2,7 m gjør at det er god plass til loftseng på soverommene. Varmt om vinteren med vannbåren varme i alle rom. Oppvarming, kabel tv, strøm og varmtvann er inkludert i leien. Tilgang til svær innegjerdet eplehage på flere mål, kun for beboere. Her føles det som å være på landet da man kun ser trær og hører elva. Hagemøbler og griller står ute hele sommeren. Hagen er skjerma med trær på alle kanter. Området er innegjerdet og med lekeplass. Mulighet for leie av garasje i kjelleren. Rimelig gateparkering like utenfor.

Plassering:
Mindre enn 200 m fra AHO, KHIO, Westerdals, Vulkan med SIO Treningssenter og Mathallen. 50 m til kollektivtransport (buss 34, 54, 21 og 33). Kort avstand til sentrum av Grunerløkka med Olaf Ryes plass (trikk 11, 12, 13) og utallige cafeer. Gangavstand til sentrum og til høyskolen. Rema1000 ligger 50 m opp i gata. Ringen Kino ligger i gåavstand. Leiligheten ligger langs Akerselva som er et nydelig sted for rekreasjon som tur og trening.

Ønsker rolige, hensynsfulle og ansvarlige leietakere.

Priser:
5090 + 1590 (6 m2 soverom)
5290 + 1590 (9 m2 soverom)
5390 + 1590 (11 m2 soverom)

ENGLISH:
3 rooms in very nice and central apartment

3 bedrooms available in very central, nice and big apartment. Light and large living room and kitchen, large south-facing balcony. Dishwasher, elevator, large bathroom and lots of storage space. Quiet neighborhood and completely sheltered from traffic sounds when all the windows facing the backyard. Large windows and partially separated kitchen with cozy sofa at the kitchen table. High ceilings of 2.7 m makes it plenty of room to loft bed in the bedrooms. Warm in winter with central heating systems in all rooms. Heating, cable TV, electricity and hot water are included in the rent. Access to huge fenced apple orchard on multiple targets, only for residents. Here it feels like being in the country as only see trees and hear the river. Garden furniture and barbecue stand outside all summer. The garden is sheltered by trees on all sides. The area is fenced and with playground. Possibility to rent garage in the basement. Affordable street parking just outside.

Placement:
Less than 200 m from AHO, KHIO, Westerdals, Vulkan with SIO Fitness and Food Hall. 50m to public transport (bus 34, 54, 21 and 33). Short distance to the center of Grunerløkka with Olaf Ryes Plass (tram 11, 12, 13) and numerous cafes. Walking distance to downtown and to the College. Rema1000 is 50m up the street. Ringen Cinema is located within walking distance. The apartment is situated along the walk that is a lovely place for recreation that tour and training.

Want quiet, considerate and responsible tenants.

prices:
5090 + 1590 (6 m2 bedrooms)
5290 + 1590 (9 m2 bedroom)
5390 + 1590 (11 m2 bedroom)

Billig tomannsrom ledig i Kirkeveien 108 fra juni.

01. juni 2016, Knut Olav Smedsgård <>, 91720802

Stort tomannsrom i 7. etg. ledig i Kirkeveien 108 (Marienlyst) fra starten av juni.

Stor, sentral, lys, godt holdt leilighet med stor bod i kjelleren.
Langtidsleie.

Gjenboende: En 22 år gammel, mannlig student. Aktiv i Misjonssalen.
Pris: 3615 pr pers + strøm og internett (varmtvann og oppvarming inkludert).
Kollektivtrafikk: 20 og 28 bussen (1min gange), 17 og 18 trikken (4min gange), alle T-baner (8min gange), bysykkel (1min gange).


Stort og lyst rom ledig i Vika på Frogner fra 1.07

13. mai 2016, Maria Birthe Skagøy <>, 93415866

I Huitfeldts gate 36 som ligger i Vika, et steinkast unna Aker Brygge og Solli plass, samt kort vei til Nationalteateret og det meste av kollektiv transport blir det fra 1.07 ledig et rom i vårt hyggelige kollektiv!

Rommet er stort og lyst, ca 20 kvadratmeter (+), og rommer både dobbeltseng, skap, sofa, TV, skrivebord med mere til.

Dette er en klassisk frognerleilighet, og rommet har høye lister og (!) en nydelig kakkelovn, samt to store vinduer som gir godt lys.

Pris: 4800 pr mnd.

Utenom kommer internett, ca 100 kr per person i måneden, og størm -som varierer med årstiden -i snitt på kanskje rundt 200 pr mnd (ned i 79 kr i sommermånedene, og i de kaldeste vintermånedene opp i 350).

Leiligheten ligger i 4. etg. Bygget for øvrig er godt ivaretatt, og de som bor i de andre leilighetene er stort sett etablerte mennesker -noe som gir en trygghet både i forhold til fremtidig vedlikehold og unødig uro.

Vi som bor her er 4 jenter, 3 studerer og 1 jobber. Yngstemann er 19 år -men resten er 25 og 26. Vi har det hyggelig sammen, men har samtidig også hver sine liv utenfor leilighetens vegger:) Håper å finne ei som kan passe godt inn sammen med oss!

Ta gjerne kontakt for visning eller andre spørsmål!

4 rolige jenter søker leilighet

08. mai 2016, Susanne Roppestad <>, 46864680

Vi er 4 rolige jenter som leter etter leilighet fra Juli/August. 2 av oss går nå på folkehøyskole og 2 studerer nå i Oslo, 1 JUS og en bibelskole.

Vi ønsker en sentral leilighet til ok pris, vi har makspris på 23000kr.

Ledig rom i jentekollektiv

17. april 2016, Malene, Andrea og Sigrun <>, 41527610

Trenger du en plass å bo i Oslo, da har vi stedet for deg! Vi har et ledig rom i kollektivet vårt fra juni. Leiligheten er sentralt plassert, med god tillgang til trikk, og buss og T-bane er innen gangavstand til leiligheten.

Leiligheten er på 88 km2. Her har vi hvert vårt rom, stue, kjøkken og bad. I tillegg har vi god plass i boder i kjelleren. Ikke nok med det, vi har felles takterasse med utsikt over Oslofjorden. Rommet som er ledig er det som er minst, men da har det også lavest husleie. Den ligger på 4200 i måneden, og så kommer strøm og internett i tillegg.

Sigrun (23) er den eneste som har bodd her til nå, mens Malene (20) og Andrea (20) er nye fra sommeren av. De skal begynne å studere, mens Sigrun skal starte i jobb. Vi er tre blide og fornøyde nordlendinger som er lett å omgås med. Vi er kristne og er engasjert i menighetsliv.

Ønsker du å vite mer må du svært gjerne ta kontakt!!

Nygift par trenger leilighet

31. mars 2016, Emma Huisman <>, 90556882

Vi er et (snart) nygift par, som ser etter en leilighet fra juli/august/september. Nærhet til turområder og kollektivtransport er alfa og omega. Jeg (Emma) jobber fulltid som journalist hos Drammens Tidende, og forloveden min, Nikolai, studerer på universitetet i Ås til å bli sivilingeniør. Vi er rolige og ryddige, og vi verken røyker eller fester. Ta gjerne kontakt med meg på 90 55 68 82 eller emma.huisman@lyse.net hvis du har noe som kan passe denne beskrivelsen.

Ledig rom i Kollektiv!

07. mars 2016, Tina Louise Bennett <>, 48401084

Det er ledig rom i kollektiv på Holmen i Oslo fra 1 April. Holmen er 4 stopp fra Majorstuen retning vest. Vi er to jenter/damer på 29 og 31 år. Huset ligger 5 min gå avstand fra t-banen. Ser fram til å høre fra deg!

Kjempe koselig rom til jente i stor leilighet på Carl Berner

15. februar 2016, Margrethe <>, 47346460

Et rom ledig i en super koselig 3-roms på Carl berner, 5 min fra t-bane, trikk og buss. Alt inkludert, internett, strøm, hvitevarer. Rommet er møblert, dette kan settes i kjellerboden hvis du ønsker. Jente på 26 år som bor her fra før, søker derfor en jente til å ta over.

Leie 6500 kr pr mnd, 6500 mnd depositum. Bare å ringe oss for visning og spm! Leies ut fortløpende.

leilighet på Bøler (8800kr)

01. februar 2016, Kristine Lindblom <>, 93809383

Lys ettroms-leilighet med separat sovealkove til leie f.o.m februar. Nytt bad og balkong fra 2015. Stue med store vinduer som slipper inn godt med dagslys. Solrik balkong med sørvestvendt utsikt. Bod, vaskemaskin, komfyr og mikrobølgeøvn er inkludert i leien. Stort speilskap i entrèen, to mindre skap i sovealkoven. Ønsker helst å leie ut møblert, men kan diskuteres. Ikke-røyk, ingen husdyr tillatt.

Lysløypenett, bade- og fiskevann, og flott turterreng med gode turmuligheter sommer som vinter i umiddelbar nærhet. 400m (7min) gange til T-bane og buss. Kiwi, Rema 1000 og Mega (Bøler Senter) ca 5min gange unna.

Leietaker tegner eget strømabonnement. Gratis gateparkering. Tilgang til fellesvaskeri. Felles sykkelbod for blokka. Borettslaget har fine uteomåder, blant annet med utendørs grill og benker.

Ønsker referanser fra tidligere leieforhold sm medbringes på visning. Ønsker kontakt via mail. Skriv noen linjer om deg selv. Visning etter avtale.

FINN-kode: 69115433

Ledig rom i Pilestredet 100b!

01. januar 2016, Kristina <>, 92866886

Ledig rom i kollektiv på Adamstuen i Oslo fra og med 1.april, men om ønskelig kan jeg ordne så det går an å flytte inn i februar/mars-etter avtale. Rommet er 15m2, og leiligheten deles med to andre veldig bra folk. Fellesarealer: stue, stort kjøkken, bad, toalett, bod, gang og deilig balkong med etterm/kveldssol. Pris per måned er 4640,- inkludert varmtvann. Strøm og internet deles utenom.
Jeg har trivdes her i 8 år og kan anbefale både leiligheten og folka :-)

Ta gjerne kontakt på 928 66 886 hvis du er interessert.

Håper på å høre fra deg!