mainDekor1

Storsalen menighet

 

Oppslagstavle

Generelt

Legg til nytt oppslag

1. Juli -Grünerløkka- rom i guttekollektiv

19. mai 2017, Daniel Feidal <>, 46240113

Jeg flytter ut av et flott kollektiv som ligger sentralt med kort gange til Oslo S, Akerselva, og det jeg mener er Oslos fineste nabolag Grünerløkka.
Stor stue, kjøkken og 3 soverom. Rommet jeg flytter ut av ligger vendt inn mot en flott grønn og frodig bakgård med sol, grillplass og mye frukttrær. Gutta som bor her er kvalitet, og leiligheten på 4 rom holdes ren og er fullt møblert med TV og hele pakka. Leien er på 4500,- +strøm og internet. I snitt 4800,-
Leiligheten er i 3. Etg. Heimdalsgata er nærmeste kollektiv med avganger hele døgnet.
Rom på ca. 14m2 leilighet på ca 75m2.

Personlig Assistentstilling ledig

16. mai 2017, Sissel <>, 98802885


Ser etter en dame som kanjobbe 3 til 5 timer i uka. Hjelp med husarbeid, handling, matlaging og baking.
Stillingen har vært utlyst av AssisterMeg tekst fås på forespørsel.

Sentral leilighet i Oslo leies ut i sommer

20. april 2017, Tonje Madland <>

Hei!

Leier ut min leilighet i Staffeldtsgate i sommer, fra 1. juli - 15. august.
Helst hele denne perioden.

Ta kontakt for mer informasjon.
Mail: tonjemadland@gmail.com

3 kristne gutter søker bosted i Oslo

01. april 2017, Joakim Bredal Pedersen <>, 97139573

Hei!

Vi er 3 gutter som skal studere i Oslo til høsten. Dette blir vårt første år som fulltidsstudenter i byen (går nå på Bibelskolen Fjellhaug), så vi er på utkikk etter en leilighet vi kan bo lenge i. Vi kommer til Oslo for å studere henholdsvis lektor, sykepleier og påbygg på Sonans (etterfulgt av teologistudier). Vi er seriøse og aktive gutter, så vi kommer til å bruke mye tid på studier, kirke og fritidsaktiviteter. Ingen av oss røyker, snuser eller drikker - så det blir ingen form for festing i leiligheten. I tillegg til dette er vi opptatt av å ha en ryddig og trivelig leilighet. Vi er alle kristne og kommer fra Larvik, Sandnes og Lindesnes. Nær tilknytning til kollektivtransport er ønskelig.
Vi håper å høre fra deg!

Mvh. Joakim Bredal, Gjermund Øygarden og Inge André Flaat.

To venninner søker leilighet

01. september 2016, Synne Andrea Tolås <>, 47708588

Hei! Mitt navn er Synne Andrea Tolås. Jeg og min venninne, Helene Bergjord, er på utkikk etter en rolig plass å bo i Oslo til høsten. Vi er to kreative jenter på 20 og 21 år. Jeg går i år på Bibelskolen Substans i Bergen og begynner på Bilder Nordic til høsten for å gå der i to år. Helene er student ved Høyskolen Kristiania for andre år til høsten, hvor hun studerer film. På fritiden liker vi å lese, gå på kafé, være sosiale, gå turer, med mer.

Vi er stille av oss og verken fester eller røyker. Vi elsker god musikk og film, men hører godt nok til at eventuelle naboer skal slippe å plages av lyd. Men du er selvfølgelig hjertelig velkommen om du vil se film med oss. Vi er begge veldig diplomatiske og er utrolig lette å ha med og gjøre. Så om du vil ha snille, renslige og rolige leieboere, er vi et godt valg.

Da vi begge er studenter, leter vi etter en koselig og rimelig plass å bo. Vi har valgt å sette grensen på maks 4500,- per person. Det hadde vært best om strøm og internett var inkludert i denne prisen. Vi er glade i både mennesker og dyr, så dyrehold tillatt er ønsket, men ikke noe absolutt nødvendig. Hvitevarer hadde vært fint, men oppvaskmaskin er det ikke krise om vi ikke har. Ellers vil vi ha mest mulig umøblert leilighet, men utenom det er vi ikke veldig kresne.

Så ta gjerne kontakt på telefon eller mail om du kunne tenke deg å leie ut til oss! :)